Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz (ARŞİV)
Ben de bunu paylaşacaktım , çok özgün bir senaryo , basit görünse de konuyu çok iyi işlemişler , hatırladığım kadarıyla benzer senaryoyu işleyen pek bir film yok.En azından bu kadar başarılı bir kurguya sahip bilmiyorum ben.Ayrıca Gylenhaal yine iyi iş çıkarmış.
Ben de bunu paylaşacaktım , çok özgün bir senaryo , basit görünse de konuyu çok iyi işlemişler , hatırladığım kadarıyla benzer senaryoyu işleyen pek bir film yok.En azından bu kadar başarılı bir kurguya sahip bilmiyorum ben.Ayrıca Gylenhaal yine iyi iş çıkarmış.
Tahmin ettiğim gibi oscarı alamadı ama hikayesi gerçekten orjinal ve anlamlıydı. Bir sosyopatın gözünden tv dünyasının yozlaşmışlığı ancak bu kadar iyi anlatılırdı.
Birdman: Tüm en iyi film dalındaki oscar adaylarını izlemedim ama en azından the imitation game bundan daha iyiydi bence.. aman aman bir film değil, kötü de değil. Anlatım ve oyunculuk açısından güzeldi..
Before I Go To Sleep: 50 ilk öpücük filmindeki hastalığın aynısını alıp gerilim filmi çekmişler.. güzeldi ama senaryoda boşluklar mevcuttu..
örneğin kızla ilgilenen doktoru önce saldırgan olarak gösterdiler ardından saldırgan başkası çıktı. hadi diyelim kadının hatıraları karıştı ama bari onu açıklasaydınız.. onun dışında arkadaşı claire evine gelemediğini bunun karışık bir durum olduğunu söyledi ama sebebini açıklamadı.. sırf kıza evde saldırılırken kurtarmak için polisi aramasın diye yapılmış ama açıklanmamış bir durum.. bir de çakma "ben"e ne oldu orası da havada kalmış. son olarak filmi çeviren kişi "ylmzoguz" nickli biriyse ve ingilizce bilmiyorsanız uzak durun.. adam resmen sallamış..
Naked Gun: Muhtemelen çıktığı yıllarda siyasi krize sebep olmuş güzel bir aksiyon komedi.. kuzey kore işin içinde olsaydı yine bir savaş tehdidi gelirdi muhtemelen.. esprileri beğendim gayet başarılıydı..
The Longest Week: Ömrü boyunca baba parasıyla geçinen bi adamın parasız kalıp üstüne bir de aşık olunca yaşadıklarını anlatan vasat bir film..
Birdman: Tüm en iyi film dalındaki oscar adaylarını izlemedim ama en azından the imitation game bundan daha iyiydi bence.. aman aman bir film değil, kötü de değil. Anlatım ve oyunculuk açısından güzeldi..
Before I Go To Sleep: 50 ilk öpücük filmindeki hastalığın aynısını alıp gerilim filmi çekmişler.. güzeldi ama senaryoda boşluklar mevcuttu..
örneğin kızla ilgilenen doktoru önce saldırgan olarak gösterdiler ardından saldırgan başkası çıktı. hadi diyelim kadının hatıraları karıştı ama bari onu açıklasaydınız.. onun dışında arkadaşı claire evine gelemediğini bunun karışık bir durum olduğunu söyledi ama sebebini açıklamadı.. sırf kıza evde saldırılırken kurtarmak için polisi aramasın diye yapılmış ama açıklanmamış bir durum.. bir de çakma "ben"e ne oldu orası da havada kalmış. son olarak filmi çeviren kişi "ylmzoguz" nickli biriyse ve ingilizce bilmiyorsanız uzak durun.. adam resmen sallamış..
Naked Gun: Muhtemelen çıktığı yıllarda siyasi krize sebep olmuş güzel bir aksiyon komedi.. kuzey kore işin içinde olsaydı yine bir savaş tehdidi gelirdi muhtemelen.. esprileri beğendim gayet başarılıydı..
The Longest Week: Ömrü boyunca baba parasıyla geçinen bi adamın parasız kalıp üstüne bir de aşık olunca yaşadıklarını anlatan vasat bir film..
Naked Gun cok sevdigim bir seri, 1-2-3-3.5 olmak uzere 4 filmi var. Aktoru Leslie Nielsen'i gectigimiz yillarda kaybettik nispeten yeni filmlerinden Wronglly Accused, eski filmlerinden ise Airplane! sahanedir.
Begenmedim, Clint Eastwood asiri sagci birisi ve ondan da beklenen amerikan propaganda bir film olmus, bunu unutsak bile dramatik tarzi bir film olsada ve savasin ne kadar berbat birsey oldugunu göstermek istesede bazi sahnelerde vasat bir film olmus.
bu chris kyle denen sahsiyete gelince, filmde bence cok mahsum biri olarak gösterilmis ama gercek olan chris kyle insanlari öldürmekten sevk alan bir caniden baska birisi degil, kendi yazdigi kitapda ben kendimi ölümsüz ve yenilemem tarzi birseyler yazmis, arkamda beni koruyan melek var diye, onu gectim bu daha dehset verici.
insan öldürmek benim icin normal birsey di ,sabirsizca savasin baslamasini bekliyor ve birilerini öldürmek istiyor ve bunun icin de uzun süre beklememe gerek kalmiyorudu diyebilen bir insandir. kendisi de gercek hayata zaten belasini bulmus irakda savasan bir eski amerikan askeri sebebi belli olmayan nedenlerle chris kyle öldürmüs
Birdman ile Grand Budapest arasında çok ciddi bir ayrım yapamadım ben şahsen. Efektler ve aksiyon bakımından Budapest önde gibi görünse de kalıpların dışına çıkması bakımından en iyi film ödülünün Birdman'e gitmiş olmasını anlayışla karşılayabilirim. Efsane olabilecek filmler değiller ama.
Fragmanini izledigimde bu nasil Film dedigim oldu, ama bügün bakinca fikrim degisti hic de fena olmamis, cok gülmesemde genede eglenceli bir film yapmislar. Izlemeye deger
Filmi izlemeden önce birkaç yorumunu okumuştum. Komik değil falan diye. Ama Cem Yılmaz film vizyona girmeden önce kendisi söylemişti "Bu bir komedi filmi değil" diye.
Sonuç olarak gayet güzel bir film yapmış Cem Yılmaz. Yarattığı karakterler müthiş. Oyunculuklar zaten harikulade. Bazıları senaryoyu eleştirmiş ama senaryoyu da beğendim ben. Film çekimlerinin arka planını anlatmış. Setlerde yaşanan zorluklara değinmiş. Gayet sıcak, içten bir film olduğu kanaatindeyim.
begendim ama Izlemesi zor ve duygu yüklü bir film, tabiri caizse acikli filmleri sevenler icin yapilmis türden. Hikaye ise yasanmis bir gercek hayat hikayesi oldu icin daha etkili oldu gözümde.
bazen insan böyle filmleri izleyince kendinden utaniyor. cünkü sükretmeyi bilmiyoruz ancak hayata ve cevremize kiziyoruz, halbuki bu bizim begenmedimiz hayati bazi insanlar imrenerek izliyor ve yerimizde olmak istiyordur
FİLM KONUSU: Yapımda, Londra'nın arka sokaklarında yaşanan iki farklı hikaye işleniyor. Bir olayda çalınmış bir elmasın peşine düşmüş olanlar, diğer yanda ise illegal dövüşlere bulaşmış ve başı acımasız ganster Brick Top ile belaya girmiş olan Türk. Olaylar birbirinden ayrı gibi dursa da bu iki olay bir zaman sonra birbiri ile kesişecektir.
Film 2-3 taraftan devam ediyor. Olay Ayrı ayrı hikayelerin kesişmesi. Brad Pitt efsane bu rolü de müthiş Mickey O Neill, Tyler Durden'la kapışır. Jason Statham alışık olmadığımız bi rolde. Film ara ara sağlam güldürüyor. Gerçi çoğu kişi izlemiştir. 3.defa falan izledim. İzlemeyen kaçırmasın.
10/8
Splice Deney (2009) - Sinemalar.com
Ben begenmedim.. degisik bi konuya deginmisler falan ama kotu bi sekilde islemisler can sıkıcı giden filme 1-2 gerilim ve cinsellik katarak biseyler yapmaya calismislar ama yine de olmamis..
Romanının çok güzel olduğunu duymuştum. Romanı okuyanların çoğu da filmi beğenmemiş. Doğru yansıtılmadığını düşünüyorlar. Şahsen romanı okumadım. O yüzden merak ettiğim bir filmdi. Fakat beklediğimi bulamadım. Filmde müzikler dışında beğenilecek pek birşey yoktu.
Birdman iyi güzel film. Oyunculuklar, yönetmen felan iyi. Inarritu en iyi yönetmen ödülünü haketmis ama en iyi film ödülü abartı olmuş. Daha iyi 5 tane film sayarim ama saymak istemiyorum.
Gecenin Kanatları: Beren Saat'in oynadığını görüp izledim. Daha önce izlemediğim türde bi film çıktı. Beren Saat canlı bomba oluyor filmde.
(Not: biraz önceki cümle kelime oyunu içermemektedir. )
Horrible Bosses 2: İlk filmde daha fazla gülmüştüm ama bu da eğlendirdi. Kevin Spacey'e olan saygım çok büyük.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.