Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Il pianeta selvaggio (1973) - IMDb

Insanlarin evcil hayvan olarak beslendigi bir gezegende yasananlari anlatan bu animasyon filmi toplumsal siniflar, doga, hayvanlar uzerine bircok mesaj iceriyor. Yapim yili 1973 ama mesajlar guncelligini koruyor. Soundtrack de film kadar ozgun ve kaliteli.

Selam: Bahara Yolculuk (2014)

Arkadaslarla sinemada izledik.

Cemaat yöneticiler gayet iyi ve acikli film yapmislar

Ekip iyiydi, hikayenin sonu öyle olacagini ise tahmin etmemistim.

karisi neredeyse felç olmasina ragmen adam ölmüstü.

Kirgizistan için tanitim filmi olmus ayni zamanda.

8/10

Son düzenleme:
teaser-poster-star-trek-el-juego-ender-pacifi-L-_kbwbM.jpeg

Wolverine - L'immortale (2013) - IMDb

X-Men serisini izlemeyen biri olarak The Wolverine filmini beğendim. Sağlam, reis bir karaktermiş Wolverine. Tuttum reis'i :ka21:

Aksiyon seven biri olarak filmi beğendim. Tavsiye ederim.

Puanım: 7.5/10

Filmi 3D olarak izledim. Filmin başındaki atom bombası sahnesi gerçekten çok etkileyiciydi :)

Bana Masal Anlatma

Standartların üzerinde bir film, oyuncu kadrosuda iyiydi. Burcu Biricik de oynuyormuş zaten daha ne olsun:)

Bu gece önce Masal Anlatma ve sonra Unutursam fisilda'yı seyrediyoruz bakalım nasıl. Hep aynı insanların oynaması sıkıcı ama bu rollerde.

130120151723442677501.jpg

246604.jpg

tirt bir film olacagini zaten bekliyordum, maksat filmografiyi tamamlamak biliyorsun adami t2'den beri severim;)

ya star wars iyi hos da komple 1 haftayi ayirmam lazim. pespese izlemek istiyorum hepsini.

Güzeldi Eraser ben begendim.Arni benimde en sevdiğim aktör.End of days izlemediysen izle en iyi flimlerindendir.

Genelde kitap için açılır hangi kitap ile başlamalıyım diye bende hangi film diye konu açcam, hiç film izleyemiyorum)

Bu aksamda American Sniper ve Taken 3 izleyeceğiz.
Şaka maka 700 den fazla film izlemişim :D

Böyle her gece 2 film deviriyorsan 700 az bile kalmis sana
Bu Torrentten indirip izlediğim geçen yazdan beri daha sinemasi var online izlediğim var dvd var tv var varda var :) Ama aşırı iyi değil her filmi birbirine benzetiyorsun normal filmler vasat geliyor. Ama dandik ne giysem herif bilir esim bilir den iyidir

234669.jpg

Turk filmi hastasi sayilmam, ama duygu yuklu, zaman zaman komik guzel bir film oldugunu soyleyebilirim.
Mahsun kirmizigul iyi is çikarmis, filmin çekildigi yer ve renklendirme de ayri bir buyu katmis.
Insanlarin birbirlerine karsi her alanda irkçi bir sekilde yaklastigi bu gunlerde ogretmen ve yore halkinin birbirlerine bu sekil yakinlasmasida bir ornek tesrif eder kanimca..

Uzun uzadıya özetleyemeyeceğim ama bayadır erteliyordum Blow'u beğendim Johnny Depp müthiş iş çıkarmış her zamanki gibi. Uyuşturucu Dünyasına giren fakir bi çocuğunu yükselişi, kendi içinde yaşadığı iç savaş, kişiliğinin evrime uğraması vs. kısaca filmin konusu. Nightcrawler'la eşleştirdim hafiften. Başta öyle düşünmeyen ama işin içinde dalınca bütün ahlaki değerlerini kaybeden insanlar.

Geçtiğimiz günlerde izlediğim filmler:

Herşeyin Teorisi: En iyi erkek oyuncu oscarı kesinlikle doğru bir isme gitmiş.. Çok iyi oynamış eleman film de güzeldi.

Gunman: Fena değil ama sinemada izleyip para verilecek bir film değilmiş onu anladım.. İnternete düşünce izleyin

Uyumsuz: Alacakaranlık serisinden sonra vampir filmleri, dizileri ve kitapları artmıştı.. Açlık oyunlarından sonra da distopik hayatta kalma, devrim yapma tarzı yapımlar arttı bu da onlardan biri. Distopya filmlerinden fahrenheit 451, equilibrium hatta dredd gibi filmlerin yanından geçemez bu tarz filmler. Uyumsuz filmini açlık oyunlarından daha kötü, labirentten daha iyi olarak ikisinin arasına koyabilirim.

source_code-400x522.jpg

Dünyanın en iyi 5 bilimkurku filmi arasında olduğunu düşündüğüm muhteşem bir film..
İzlesemmi acaba güzelmi vs demeden direk izleyin derim:coffee:

kolay kolay film beğenmem ama sıralayacaklarımda çok iddialıyım .
1- apokalipto
2- mekanik
3- koruyucu 2012
4- oldboy 2013
5- ghajini

Mucize

Yaşanmış bir olaymış, genel anlamda başarılı bir film olmuş izlemenizi tavsiye ederim.

Omoide%20no%20Marnie_Studio%20Ghibli_01.jpg

Omoide no Marnie

Ghibli studio yine yapti yapacagini, sonu tahmin edilsede duygulandirdi resmen..

51r4MA%2BMJOL.jpg

Imdb 8.0 My Name Is Khan

en iyi 10 filminiz arasında kesinlikle yer vereceğiniz bir filmdir ben kefilim kesinlikle izleyin bişey kaybetmeyip çok şey kazanabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt