Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fury'i izlemeyi düşünüyorum.İzleyen arkadaşların yorumlarını merak etmekteyim. Çok büyük beklentiye girmek istemiyorum. Misal Kapıdaki Düşman veyahut Valkyre operasyonu gibi sürükleyici bir film olarak görürmüsünüz.?

bir kapıdaki düşman olamaz tabii ama gayet keyif verici film. güzel zaman geçirirsin. pişman olmazsın.
edit.elinden geldiğince yüksek kalite izlemeye çalış.
emma

Son düzenleme:
1080p bir link buldum.Biraz ilerledikten sonra 40 dakika sonra başlayacağım.Kapıda ki düşman kadar beklentiye girmeyeyim.Teşekkür ederim.

Fury'i izlemeyi düşünüyorum.İzleyen arkadaşların yorumlarını merak etmekteyim. Çok büyük beklentiye girmek istemiyorum. Misal Kapıdaki Düşman veyahut Valkyre operasyonu gibi sürükleyici bir film olarak görürmüsünüz.?

Savaş psikolojisini mükemmel yansıtan bi film oyuncu kadrosu çok sağlam ayrıca. Müfreze'ye benzettim hafiftan savaşta var ama psikolojik yönü daha ağır basıyor sanki. Bence diğer 2'sinden daha çok beğenirsin ben diğer 2'sini de izledim. Yani sonuç olarak beğeneceğin net abi hiç düşünme bile izlemek için.

Savaş psikolojisini mükemmel yansıtan bi film oyuncu kadrosu çok sağlam ayrıca. Müfreze'ye benzettim hafiftan savaşta var ama psikolojik yönü daha ağır basıyor sanki. Bence diğer 2'sinden daha çok beğenirsin ben diğer 2'sini de izledim. Yani sonuç olarak beğeneceğin net abi hiç düşünme bile izlemek için.
Bu aralar özellikle ikinci dünya savaşı temalı filmleri izliyorum. Mesela gündüz "Çöküş"ü izlemiştim baya da hoşuma gitti.Bir de Fury'i izleyelim.Psikolojik filmlere oldum olası hasta olurum. İwo Jima'dan Mektupları bilirsiniz.Arşivimin en değerli parçalarından biridir.

Bu aralar özellikle ikinci dünya savaşı temalı filmleri izliyorum. Mesela gündüz "Çöküş"ü izlemiştim baya da hoşuma gitti.Bir de Fury'i izleyelim.Psikolojik filmlere oldum olası hasta olurum. İwo Jima'dan Mektupları bilirsiniz.Arşivimin en değerli parçalarından biridir.

Valkyrie'yi de mutlaka izleyin henüz izlemediyseniz. Hitler'e yapilan en önemli suikast girisimini konu aliyor. biraz kiyida kösede kaldi ama nefis bir filmdir.

Fury'yi bu arada son yarim saati disinda gayet begenmistim. sebebini izleyen herkes tahmin edebilir.

edit: üstteki mesaji tam okumamisim;)

Bir de tematik film seven arkadaşlarımız var ise Özgürlüğün Rengini tavsiye ederim.Çok beğendim hüzünlendirdiği kadar düşündürüyor da. Madiba'nın hikayesi gayet hoşuma gitmişti fırsat bulduğum da tekrar izleyeceğim.
ozgurlugun-rengi-film-izle-afis-poster.jpg

steamboat bill jr

stea2.jpg

Willie Canfield içine kapanık bir üniversite öğrencisidir. Kaptan olan babasını hiç tanımamıştır ve onunla tanılabilmek için yollara düşer. Babasıyla buluşmadan önce ona kendisini tanıması için yakasına beyaz bir karanfil takacağına dair bir not gönderir. Babası ise işleriyle ilgili zor durumdadır ve problemleriyle uğraşmaktadır. Will geldiğinde kendini bu sorunların içinde bulur. Üstelik babasının rakibinin kızına aşık olan Will, ne yapacağını bilememektedir. Babası Will'in olgun bir erkek olması, büyümesi için elinden gelen desteği verir fakat sonra hapse düşer. Oğlu da şimdi onun yanında olacaktır

sinemalar.com

modern times

Moderntimes.jpg

1936 yapımı olan filmde Charles Chaplin, o dönemdeki sanayileşmeyi ve ekonomik krizi eleştirmektedir. Film sessiz çekilse de filmin sonlarında Charlie Chaplin bir şarkı söylemiş ve izleyicilere sesini ilk kez duyurmuştur.

sinemalar.com

https://www.youtube.com/watch?v=_UopgPw_BPU

220px-The_fog_1980_movie_poster.jpg

Fog (1980) - IMDb

acikcasi bekledigim kadar korkutucu degildi. hikayeye klişe demek dogru olmaz sanirim cünkü film 1980'de cekilmis, belki o dönem milleti ürkütmüstür bilemem. yalniz hakkini vermek lazim görsel efektler o dönem icin cok cok iyi.
ama yinede john carpenter gibi bir reyizden daha iyisini de beklerdim:

(bkz. Halloween)
(bkz. The Thing)
(bkz. They Live)

Son düzenleme:
Das Boot'u izliyorum.Bakalım tüm İkinci Dünya Savaşı filmlerini izlemek istiyorum.

Yapacak o kadar çok şey var ki, zaman yetmiyor. Şöyle bir 100-200 yıl daha fazladan yaşamanın fırsatı olsa keşke. Bu arada bilim kurgu önerebilecek var mı?

Das Boot'u izliyorum.Bakalım tüm İkinci Dünya Savaşı filmlerini izlemek istiyorum.

abi zamanın olduğunda " as far as my feet will carry me" de izle derim. az bilinen çok kaliteli o dönemi anlatan biir yol filmi. bir finali var kalp durdurur. ciddi anlamda az biliniyor forumda bile izleyen bi kaç kişiyi gördüm en fazla. sanırım geçen yıldı tesadüfen bulmustum.

izlediysen görmezden gel gerçi :d

not.süresi baya uzundu diye hatırlıyorum.,

As-Far-As-My-Feet-Will-Carry-Me.jpg

abi zamanın olduğunda " as far as my feet will carry me" de izle derim. az bilinen çok kaliteli o dönemi anlatan biir yol filmi. bir finali var kalp durdurur. ciddi anlamda az biliniyor forumda bile izleyen bi kaç kişiyi gördüm en fazla. sanırım geçen yıldı tesadüfen bulmustum.

izlediysen görmezden gel gerçi :d

not.süresi baya uzundu diye hatırlıyorum.,

As-Far-As-My-Feet-Will-Carry-Me.jpg
Sovyet kampından kaçış hikayesi değil mi bu geçenler de izlemiştim eğer oysa harika bir filmdi.

Godfather Üç (1990)

Bu kadar dandik film yapmislar ki, 1. ve 2.'ye hakaret olmus. 1 saat sonra izlemeyi biraktim.

1. ve 2. deki tüm müthisligi, mükemmel diyaloglari olmayan bir film olmus.

Filmin tek pozitif seyi, M. Corleone'nin kizi.. gayet güzeldi.

3/10

İzlemeyenler ve resim sevenler için Grand Budapest Hotel i öneririm konusu iyi olmasa da her sahne ünlü bir ressamın elinden çıkmış bir tablo gibi dizayn edilmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt