Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangi film hacı? Bulamadım.

Coherence filmini izledim.

şu reis
Coherence
paralel-evren-1399449822.jpg

Bir kuyrukluyıldızın dünyanın yakınından geçtiği o gece, yakın dostlar keyifli bir akşam yemeği için toplanmış. Ancak, gerçekliğin ve ilişkilerin yavaş yavaş kırılmaya başlayacağını az sonra anlayacaklar. Mahallede elektrik kesilince, yemekleri yarım kalıyor. Sadece az ilerideki tuhaf evde elektrik var. Ardı ardına gizemli olaylara tanık olan bu konuklar aslında hiçbir gücün çözemeyeceği bir muammanın içine düştüklerinin er geç farkına varacak.Alacakaranlık Kuşağı’ndan esinlenen Parelel Evren insanı saran, düşük bütçeli, doğaçlamaya dayanan, senaryosuz bir bilimkurgu.

sinemalar.com

10*10

ben çok beğenmiştim düşük bütçeli olduğundan olsa gerek. boş vaktinde ilgini çekerse izlersin.

departed.jpg

Bu filmi bugün izledim.Keşke daha erken izleseymişim mükemmel bir senaryosu var? varmı benimle aynı fikirde olan :)

şu reis

ben çok beğenmiştim düşük bütçeli olduğundan olsa gerek. boş vaktinde ilgini çekerse izlersin.
Hacı, link başka sayfaya götürdüğü için post numarasından buldum, Coherence'ı izlemiştim. Güzel film. Sonunda kızın o vaziyeti yürek burkuyor. Ayrıca çok pis tırsmama da sebep olmuştu izlerken. Allah cezasını versin, kim yazdıysa senaryosunu.

Hacı, link başka sayfaya götürdüğü için post numarasından buldum, Coherence'ı izlemiştim. Güzel film. Sonunda kızın o vaziyeti yürek burkuyor. Ayrıca çok pis tırsmama da sebep olmuştu izlerken. Allah cezasını versin, kim yazdıysa senaryosunu.

bir beğeneni daha bulduğuma sevindim enazından :d

the kid
220px-CC_The_Kid_1921.jpg

Çocuğunun babası olan genç ressam tarafından yüzüstü bırakılmış yalnız bir kadın, son derece çaresiz bir durumdadır. Çocuğuna bakamayacağına karar verince iyi bakılması umuduyla onu zengin bir evin önündeki lüks arabaya bırakır. Kısa bir süre sonra yaptığından pişman olup çocuğu almaya geldiğinde ise çok geç kalmış olduğunu anlar; zira araba o sırada çalınmıştır. Arabayı çalan iki adam çocuğu fark ettiklerinde onu fakir mahallelerin birinde sokağa bırakırlar. Oradan geçen bir serseri de (Charlie Chaplin) çocuğu sahiplenmek zorunda kalır..

sinemalar.com

----

the gold rush
017-the-gold-rush-theredlist.jpg

Alaska’nın yürekli altın arayıcılarına umut olduğu bir dönemin adıdır. “Altına Hücum”. Tehlikeli yollarda can verenlerden dolayı yılgınlığa düşenlerin aksine, azimle yoluna devam edenlerdendir “küçük adam”. Canilerle, açlıkla, soğukla boğuşarak, ulaşamadığı servete sürpriz bir şekilde kavuşur ve macerasının bir parçası olan kadınla mutlu olur. Yaptığı her hareketiyle insanı kahkahaya boğan bu küçük adam, Charlie Chaplin’den başkası değildir.

sinemalar.com

Going_Clear_Poster.jpg

few interesting shits here n there
BUT
cant say el subject matter warranted a 2 hr documentary tho

p.s. TOM cruise is a feckin nutjob

7/10

Chappie_poster.jpg

total n.b'kamp shiz. cekimler falan iyi ama bazi dusunulmemis ve salak detaylar yuzunden 5/10 verdim

city lights
1d36f-city-lights-1.jpg

İyi yürekli bir sokak serserisi, kör bir çiçek satıcısına aşık olur. Kıza kendisini zengin bir adam olarak tanıtır. Sonradan hayatını kurtardığı bir milyonerin ona arkadaşça davranıp sözler vermesinden cesaretlenir. Adamın kapısını aşındırıp, sevdiği kızın gözlerinin görmesi için gerekli ameliyat parasını ödünç alabileceğini sanır. Oysa varlıklı insanlar abartılı bir kibarlık içerisinde, ikiyüzlü bir yaşam sürmeye alışkındırlar.

sinemalar.com

------

the circus
1928_the_circus.jpg

Hikaye yine Chaplin in Şarlo karakteri takip ediyor.. Sirk eyleminin bir parçası olarak ele alındığında ve Şarlo maddi potansiyelini görerek sirk müdürünün, onu işe alır .. Ve Şarlo istemeden komik olabileceğini keşfeder..

sinemalar.com

MV5BMTYxODg5ODMxOV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzkwMzYyOQ@@._V1_SY317_CR0,0,214,317_AL_.jpg

New World(2013)

G.Kore filmleri aşıyor artık.Müthiş bir film zevkle izledim

Son düzenleme:
New-World-2013-555x250.jpg

G.Kore filmleri aşıyor artık.Müthiş bir film zevkle izledim
Güney Kore filmi demiş iken muhakkak bu baş yapıt gibi gözüken filmi izlemenizi tavsiye ederim.
my.way.2011.jpg

İzlerken duygulandıran bir o kadar da gerçekçi bir film yapmışlar.Hakikaten savaş sahneleri muazzamdı.Konusu da gayet iyi ve nereden nereye dedirtiyor insana izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Güney Kore filmi demiş iken muhakkak bu baş yapıt gibi gözüken filmi izlemenizi tavsiye ederim.
my.way.2011.jpg

İzlerken duygulandıran bir o kadar da gerçekçi bir film yapmışlar.Hakikaten savaş sahneleri muazzamdı.Konusu da gayet iyi ve nereden nereye dedirtiyor insana izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Bu filmide izlemiştim sanırım iki kardeşin hikayesi anlatılıyordu.Kazı çalışması felan olaya giriyordu değil mi ?

my.way.2011.jpg

Bu arada abi tarz olarak savaş filmlerini seviyorsan şu filmede bakmanı tavsiye ederim.Polonya yapımı ama efektleri felan bununda çok iyi.

https://www.youtube.com/watch?v=KEA76l3tLzM

Bu filmide izlemiştim sanırım iki kardeşin hikayesi anlatılıyordu.Kazı çalışması felan olaya giriyordu değil mi ?
Hayır ! Bunun konusundan biraz bahsedeyim ki şevkin kaçmasın.Birisi evin beyinin oğlu,diğeri de evin hizmetçisinin oğlu ve ikisi de atlet biri Koreli diğeri ise Japon ve sonunda büyük savaşta Koreliler Japonların safında savaşmaya mecbur ediliyor. Neyse olaylar gelişiyor ve en sonunda buluştukları zaman ağlamıştım.Hakikaten hem gerilim,komedi ve hemde dram ve savaş temaları işlenen harika bir film,Güney Koreliler bu tarz bir film yapmışlar ve bayağı da güzel olmuş.

250px-The_Imitation_Game_poster.jpg

The Imitation Game (2014) - IMDb

müthis filmdi, hikaye su gibi akip gitti. tek zayif noktasi keira knightley, baska birisi olabilirmis sanki o rolde.
yalniz turing hakkinda cok fazla bir bilgim yoktu acikcasi, filmden sonra wiki sayfasini inceledim biraz. onca icraate ragmen adamin gördügü muameleye üzüldümde biraz. tesla 1, bu adam 2.

220px-Inherent_Vice_film_poster.jpg

Vizio di forma (2014) - IMDb

big lebowski'nin kafa karistiran ve asiri bayik versiyonu gibiydi. öyle ahim sahim bir hikayesi olmamasina ragmen süresi bence cok uzun olmus. filmdeki olay örgüsünü takip etmek pek kolay da degil. her köseden yeni bir karakter cikiyor, kim kimdi aralarindaki bag ne derken filmin yarisini kacirmis olabilirim hatta.

overall: 4/10 (iskence gibi film)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt