Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Harvey (1950) - IMDb

7.5/10 - rahmetli yine harika oynamis, yaninda 2 metrelik görünmez tavsan oldugunu inandirabilecek kadar basarili. yalniz ablasi rolündeki geveze teyzenin abartili oyunculugu olmasa filme puanim daha yüksek olurdu.
bu arada $u dikkatimi cekti. jimmy stewart ve nic cage'in ses tonlari bildigin ayni yahu:confused:

220px-Ex-machina-uk-poster.jpg

Ex Machina (2015) - IMDb

iyi, hos vakit gecirtti ama bilim kurgu filmleri adina yeni birsey de yoktu acikcasi. son kismi da epey zayif ve tahmin edilebilir olmus üstelik.
6.5/10

get hard

1427499193646

Milyoner James King sahtekarlıktan tutuklanır ve San Quentin hapishanesine göndirileceğini öğrenir. Fakat demir parmaklıklar ardına girmeden Darnell Lewis'ten öğreneceği çok şey vardır! Yönetmenliğini ve senaristliğini Etan Cohen'in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Will Ferrell, Kevin Hart ve Alison Brie başı çekiyor...

beyazperde.com

uzun zamandır izlemek için beklediğim filmdi. beklentileri karşıladı. izleyecek olanlar olursa birazdaha bekleyip makaslanmamıs halinin bulunmaya başlamasıyla izlesin derim.

Son düzenleme:
Mad Max: Fury Road (2015) - IMDb

Az beklentiyle gittim beklediğimin 10 katını buldum. Aksiyon sahneleri, müzikler, davullar, elektro gitarlar... Film uçuyor resmen. Acayip bir atmosfer yaratmış adamlar. Kendisine has bir film olmuş.
müdür sana güvenip filme gittim ve kaybettiğim zamana mı, verdiğim paraya mı, oraya gitmek için yaptığım yola mı acıyım bilemedim.

Stranger Than Fiction

stranger_than_fiction.jpg

On yıl süren zahmetli bir çalışmadan sonra, romancı Karen Eiffel, en iyi kitabını tamamlamak üzeredir. Önündeki tek sorun, ana karakteri Harold Crick’i nasıl öldüreceğini bulmaktır. Yazar, Harold Crick’in gerçekte yaşadığını ve sözcükleri yazdığı anda olayları yaşadığını bilmemektedir. Şaşkına dönen Harold, yazarın aklındakileri duyup romanın (ve kendi) sonunu değiştirmesi gerektiğini anlar.

sinemalar.com

:005:

https://www.youtube.com/watch?v=y35DO_WfWvA

Aydın Aslan eski konuya bir kaç film yorumu için bakmıştım da ruby sparks filmini baya beğendiğini söylemişsin izlemediysen ve zamanın olursa bunada bir bak derim.

Tam şimdi bugün Der Undertag'ı izleme zamanı ve keyifli olur.

Hep aynı tarz film izlemekten sıkıldıysanız bir öneri ;

oFQVYWBnBQrQOnFJRovW.jpg

New World(2013)

Geçen yine önermiştim gözden kaçmıştır belki veya film ariyorsunuzdur bir göz gezdirin,seveceksiniz..

Taken 3. İzlemedim o yüzden görüşüm de yok. :38573:

..................................:crushed:
...............................:crushed:
............................:crushed:
.........................:crushed:
......................:crushed:
...................:crushed:
................:crushed:
.............:crushed:
..........:crushed:
......:crushed:
..:crushed:

get hard

1427499193646

Milyoner James King sahtekarlıktan tutuklanır ve San Quentin hapishanesine göndirileceğini öğrenir. Fakat demir parmaklıklar ardına girmeden Darnell Lewis'ten öğreneceği çok şey vardır! Yönetmenliğini ve senaristliğini Etan Cohen'in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Will Ferrell, Kevin Hart ve Alison Brie başı çekiyor...

beyazperde.com

uzun zamandır izlemek için beklediğim filmdi. beklentileri karşıladı. izleyecek olanlar olursa birazdaha bekleyip makaslanmamıs halinin bulunmaya başlamasıyla izlesin derim.
Izledim hacim.Senaryo falan hafiften big stan'a benziyor..Neyse cerezlik film iste fazla söze gerek yok..:)

☆☆☆

ex_machina_ver4.jpg

güzel filmdi, ben beğendim şahsen. tavsiye ederim. bir kaç ay önce de i origins'i izlemiştim. o filmden sonra izlediğim filmler içerisinde en beğendiğim bilimkurgu filmi oldu

Bazi ünlü dizileri hiç izlemedim. Mesela Lost, The Wire, Prison Break gibi diziler.

Bugün Prison Break'i bitirdim.

Genel anlamda iyi bir dizi, ama adini Company vs Michael yapsalar daha iyi olacakti. Çünkü gerçek prison break sadece 1. sezonunda oldu. 2. sezon kaçmakla geçti, 3. sezonda yeniden kaçtilar. 4. sezonda tamamen Michael vs Company'di. Film de film denilecek bir hali yok. Dogru 3 bölüm 1 araya yapistirdilar.

1. sezon: muthis
2. sezon: iyi
3. sezon idare eder
4. sezon: meh

Çok iyi'den idare eder.

7/10

Jurassic World izleyen oldu mu nasil acaba mutlaka gidip izlemek istiyorum sinemada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt