Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who am i?

Almanlarin yaptigi en iyi film olabilir. Kurgusuyla, sürükleyiciliğiyle ve finaliyle cok basarili bir film olmuş

440px-Who_am_I_movie_poster.jpg

JMpldKV.jpg

böyle birbiriyle bağlantılı bir marvel evreninden 15 20 gün kadar önce haberim oldu.
anca hepsi eridi. harbiden devasa bişey olmuş.

Son düzenleme:
Schindler'in Listesini izledim tekrardan,harika bir filmdi. Liam Nesson harika bir iş çıkartmış.

53467.jpg

filmi bugün izledim öncelikle belirteyim tarihi gerçekliğe mümkün olduğu kadar bağlı kalarak yapmış filmi mel gibson.. baştan sona kadar işkenceyle geçiyor midelerin kaldırmayacağı görüntülerde var duygusaldı 1-2 kez ağlamanın eşiğinden döndüm hz İsa'nın çarmığa giden yolculuğu konu alınıyor başarılı bir yapıt...

Senaryosu sağlam film varmı önereceğiniz?

Sıkıysa Yakala tarzı.

acil öneri lazım beyler aksiyon öncelikli mesela john wick tarzı olabilir eski tetikçi intikam vs üstün dövüş silah yetenekleri felan olan eski ajan cia fbi hiç farketmez bekliyorum teşekkürler :)

Kingsman Gizli servis

Theıntouchables (Can dostum)

İki tane Efsane film izledim mutlaka izleyin

isyimd-poster-final.jpg

Güzel ve kaliteli bir film. Tavsiye ederim. Blythe Danner harikaydı. Çok güzel bir kadın yaşına göre. 72 yaşında olduğunu tahmin bile edemessin. [h=1][/h]

En iyi savaş filmleri arasında kesinlikle ilk 5'de..

g%C3%BCne%C5%9F-imparatorlu%C4%9Fu-1080p-izle.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu filmi izleyen var mı ? Donnie Darko..

Güzeldi ama sonunu ben bağlayamadım..

Aşırı sahneler vardı aksiyon yapalım derken çoğu yerde saçmalamışlar.Fakat sonu cidden müthişti,çok iyi bağlamışlar.Zaten filmi kurtaranda o bence

Aşırı sahnelerin olması klasik artık, 6 da fazlasıyla vardı:) Saçma olan sahneler dediğin gibi fazlasıyla mevcut ama o gözle bakmamak lazım:)

Genel anlamda başlamasında bitişine seriye yakışır güzellikteydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt