Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
punch drunk love ı seven adam ERKEKTİR VE SİNEMADAN ANLIO10DUR

punch drunk love ı seven adam ERKEKTİR VE SİNEMADAN ANLIO10DUR

saol

Greeting-Kiss.jpg

mekanik ...yapım yılı : 2011
müthiş bir film ...soğukkanlı bir kiralık katili oynayan jason kusursuz performansıyla göz dolduruyor.

TpdbF4H.jpg

Keyif vericiydi ama beklendiği kadar iyi değildi.

7-7.5 puan

slow west

slow-west-movie-poster-cropped.jpg

Yıl 1870... 16 yaşındaki Joy, aşkını (Rose Ross)) bulmak üzere İskoçya'dan Amerika'ya gelir. At sırtında elinde pusula ormanda ilerlerken Kızılderili avcılarını avlayan biriyle (anlatıcı ) yolu kesişir. Ve onu kılavuz tutmak zorunda kalır. 'Hep batıya doğru' yol alırken peşinden gittiği ve sürekli hayalini kurduğu Rose Ross ve babası John Ross'un cinayet nedeniyle başlarına ödül konduğunu bilmez. Aslında yanındaki ödül avcısını da onlara doğru götürürken asıl kılavuzluğu kendisi yapmaktadır. Konakladıkları bir takasçı dükkanında karıştıkları bir insanlıkdışı olaydan ellerine kan bulaşmış olarak ayrılırlar...

sinemalar.com

Re: Avengers Age of Ultron

Ilk defa Avengers filmi izledim. Downey jr. ve Hemsworth hariç filmde iyi aktörler yoktu. Filmdeki antagonist çok fazla komik olmayan sakalar söylüyordu. Filmin yarisi komik olmayan sakalarla geçti. Aksiyon iyiydi ama, Thor ve Captain America rugby oynuyormus gibi düsmanlarini öldürüyordular. Stark da her zamanki gibi cooldu.

6.5/10

*Sinema'da hayatlarinda ilk kez saka duymus gibi gülen insanlarla izlemek zorunda kaldim. Önümdeki iki kisi sürekli gülüyordular, tüm sinema duyabiliyordu. Serefsizler.

**Patrick Macnee ölmüs. RIP.

Son düzenleme:
The Babadook (2014) - IMDb

Değişik bir film olmuş. Sırf korku filmi diye izlerseniz pek beğenmezsiniz. Biraz ekşisözlük'teki yorumlara baktım bazı şeyler oturdu kafamda. Öyle sıradan bir korku filmi değil, psikolojik bir tarafı var.

It Follows (2014) - IMDb

Bu da enteresan bir film. 80'lerin 90'ların havası verilmeye çalışılmış filmde ki zaten sanırım 90'larda geçiyor. Değişik bir havası var, ben şahsen etkilendim, hoşuma gitti film. Özellikle o kapılardan sığmayan dayıyı gecenin bir vakti evinin içinde görsen ne yapardın diye düşündürüyor.

Rush (2013) - IMDb

Güzel olduğunu duymuştum ama daha da ötesi hakkaten şahane filmmiş.

Ex Machina (2015) - IMDb

Bu tip AI filmleri hem çok yaygınlaştı hem de robotu zeki yapalım derken ipin ucunu kaçırıyorlar. O yüzden bence idarelik bir film olmuş.

pek yakında filmini yeni izledim cidden çok kaliteli olmuş hala izlemeyen varsa hiç zaman kaybetmesin
#avatardakiağaç

"Tutar mı tutar" dizisini izliyorum. Valla biraz uçuk birşey ama kadro sağlam.
Dur bakalım nereye kadar götürecekler.

whoami
who-am-i.jpg

Genç bir bilgisayar dehası olan Benjamin, sadece Almanya’da değil dünya çapında tanınan biri olmak istemektedir. Yer altı bir hacker grubu, Benjamin’i aralarına katılmaya çağırınca, bu tehlikeli teklifi kabul eder... Yönetmenliğini Baran bo Odar’ın üstlendiği filmin senaryosu da yönetmen bo Odar ile birlikte Jantje Friese’ın imzası var. Siber suç geriliminin başrolünde Tom Schilling yer alırken, Elyas M'Barek, Wotan Wilke Möhringi Hannah Herzsprung ve Trine Dyrholm isimleri eşlik ediyor.
beyazperde.com

:016: :016: :016: :016: :016: :016: :016:

5952_4434.jpg

Woman in Gold Imdb 7,4

Tarihe adını yazdıracak bir film olabilir diye düşünüyorum yaşanmış gerçek bir olaydan konusunu alan film oyunculuk ve senaryosu ile gerçekten kusursuz bir şaheser olmuş.Tavsiyem zaman kaybetmeden izlemenizdir.Birazcıkta duygusalsanız ağlama garantiside veriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt