Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Ulan gereksiz moralim bozuldu ya.Senariste şuan çok ağır küfürler ediyorum.Çok ağır dram ama gerçekleri yansıtmış diyecek pek bir şey yok maalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Çok zengin bir işadamı olan Damian (Ben Kingsley), ömrünün son demlerinde kanserle mücadele etmektedir. Ancak hastalık kötüye gitmiştir ve bilinen tedavi yöntemleri işe yaramamıştır. Artık hayatından umut kesilen Damian, son bir kez şansını yeni bir tedavi yöntemiyle denemeyi kabul eder. Yapılan işlem sonucunda tüm bilinci genç ve sağlıklı bir bedene (Ryan Reynolds) aktarılır. Yeni bedeninde ilk başta her şey harika görünse de, o bedenin eski sahibinin geçmişindeki karanlık olayları keşfettikçe ve gizli bir servis tarafından arandığını farkedince kendini hiç beklemediği bir macerayla yüz yüze bulur.
Ben bilim kurgu fazla izlemem ama begendim.

![]()
Cinnet
![]()
Guguk Kuşu
Bugünü Jack Nicholson özel günü ilan ettim.İzlemeyen tabii ki çok azdır. Yine de hatırlamak isteyenler olabilir. İzlemeyen de varsa kaçırmasın bence, ha Guguk Kuşu herkese hitap eden bir film değil. Günümüzde artık çoğunluk kitlenin bir özel ABD timi ve onun düzenlediği suikast yapımı aksiyon filmlerini aradığı için.. Onun dışında Cinnet yapıldığı yıla göre çok büyük iş. Aslında bu iki filmi çok anlatmaya gerek yok. Genel olarak kendi kategorilerinde başyapıt sayılıyorlar.
Unbroken
mr nobody
the treatment
12 years a slave
Oblivion
Murder in The First
Dead Poets Society
Unfaithful
Beyler hangisi en iyi?
Unbroken
mr nobody
the treatment
12 years a slave
Oblivion
Murder in The First
Dead Poets Society
Unfaithful
Beyler hangisi en iyi?
Dead Poets Society ne alaka la bu listenin altında...
Nasıl ne alaka olm not aldığım filmler işte listeledim izlerim diye türe göre falan değil yani.
Diğer filmlerden farklı bir modda olman lazım onu izlemek için. Hepsini izle ama, hemen hemen hepsi izlemeye değer filmler. Bir tek Unfaithful'u izlediğimi hatırlamıyorum.
Son dönemde varsa güzel izlediğin bakam bunlar bayadır duruypr da hiçbirine bakmadım. Fransız sineması tercihim onlar daha çok ufkumu açıyor sanki.
![]()
Gece Vurgunu
İyi bir kurgu ve iyi bir senaryo. Üstüne bir de Gyllenhaal gibi bir aktör eklenince ortaya harika bir iş çıkmış. Konu olarak da biraz farklılık arayanlara iyi gelecektir. Aslında her başarılı iş insanlarının hayatında buna benzer veya bunun gibi dönüm noktaları vardır ve bazen acımasızca olabiliyor. Bu filmde de net iyi bir örnek sunulmuş.
![]()
Aşk Sarhoşu
Eğlence-Romantizm-Dram karışımı güzel bir aşk filmi.
![]()
Gece Vurgunu
İyi bir kurgu ve iyi bir senaryo. Üstüne bir de Gyllenhaal gibi bir aktör eklenince ortaya harika bir iş çıkmış. Konu olarak da biraz farklılık arayanlara iyi gelecektir. Aslında her başarılı iş insanlarının hayatında buna benzer veya bunun gibi dönüm noktaları vardır ve bazen acımasızca olabiliyor. Bu filmde de net iyi bir örnek sunulmuş.
![]()
Aşk Sarhoşu
Eğlence-Romantizm-Dram karışımı güzel bir aşk filmi.

Madem Jake Gyllenhaal'a girdin, ordan devam et bence. Southpaw'ı da izle kesinlikle![]()