Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AKK'ye yakalanmak sinir bozucu bir durum, hele hele tez canlı bir yapıya sahipsen daha da sinir bozucu. Ben mesela diyelim ki bir filmi gözüme kestirdim, 5-10 dakika içinde indiremezsem sinir krizi geçiririm.

Liste yapıyorum gece yavaş yavaş iniyor

Zaten bir haltlar dönüyor ttneti aradım bizim hattamı ne sıkıntı varmış 1mbit felan geliyor çıldırmamak elde değil

Yasal olarak 3 mbit vermek zorundaasınız diyince biraz tutuştular beyfendi ilgileniyora döndüler bekliyoruz

Hayır amaç ne ki onu anlamıyorum şu taahhütlü faturam bitsin bırakacam zaten superonline iyi diyolar

Geçmişteki 160+ sayfayı kontrol edemedim ama bende şuraya bir iki öneri bırakayım.
-Requiem For a Dream
-Trainspotting
-Pulp Fiction
-12 Angry Man

SA. Ghanji güzel mi izliyim mi?

trumbo-izle.jpg

Trumbo Imdb 7.5 2015

Kaliteli bir film olmuş Bryan Cranston oyunculuğu son derece iyi.Filmde farklı fikirleri ile hollywood sinemasında baskı altına alınmaya çalışılan senarist ve oyuncuların mücadelesine değiniliyor.

Bu ara Türk korku filmleri izliyorum. Kurgu çok zayıf olmasına rağmen sarıyor gene de.

Muska-> Sonu berbattı. 2/10
Şeytan-ı Racim -> Beklenmedik son fakat zorlama olmuş baya. 5/10
Dabbe 4 -> İçlerinde en iyisiydi belki de ama tıpkı diğerleri gibi bol miktarda çelişki var. 6/10
Dabbe5 -> 5/10
Azazil Düğüm -> Din bilime karşı değil modunda tezli bir film olmuş.6/10

frankie ve johnny filmini net de bulamadım dvd aldırıcaklar illa

Bu ara Türk korku filmleri izliyorum. Kurgu çok zayıf olmasına rağmen sarıyor gene de.

Muska-> Sonu berbattı. 2/10
Şeytan-ı Racim -> Beklenmedik son fakat zorlama olmuş baya. 5/10
Dabbe 4 -> İçlerinde en iyisiydi belki de ama tıpkı diğerleri gibi bol miktarda çelişki var. 6/10
Dabbe5 -> 5/10
Azazil Düğüm -> Din bilime karşı değil modunda tezli bir film olmuş.6/10

Siccin filmlerini de öneririm..Dabbe serisine yaklaşan ender türk korku filmlerinden..Başarılı..

film endustrisinin dusmanlari bu baslikta toplanmis, it seems

Kaptan Philips iyiye benziyor. Tv'den izliyorum.

Fearless(1993) müthiş film. Jeff Bridges'ın en iyi performanslarından biri bana göre. Özellikle Lost'taki John Locke karakterini hatırlama olasılığınız yüksek :) Psikolojik travmalar bir insanın hayatında ne gibi değişimler yapabilir,onu nasıl bir karaktere sokabilir derinden işliyor film. Herşey beyinde ve inanmakta başlıyor.Filmdeki atmosfer de 90'ları çok iyi yansıtıyor.

Son düzenleme:
Fearless(1993) müthiş film. Jeff Bridges'ın en iyi performanslarından biri bana göre. Özellikle Lost'taki John Locke karakterini hatırlama olasılığınız yüksek :) Psikolojik travmalar bir insanın hayatında ne gibi değişimler yapabilir,onu nasıl bir karaktere sokabilir derinden işliyor film. Herşey beyinde ve inanmakta başlıyor.Filmdeki atmosfer de 90'ları çok iyi yansıtıyor.

Ayberk sen dun poltergeist diye film onermistin ya galiba ben yanlis filmi izledim, meger 80 lerde de c3kilmis o dilm, sen onu onermissindir, benim izledigim gayet rezil bir filmdi:D

Ayberk sen dun poltergeist diye film onermistin ya galiba ben yanlis filmi izledim, meger 80 lerde de c3kilmis o dilm, sen onu onermissindir, benim izledigim gayet rezil bir filmdi:D

Aynen 80'lerdekiydi önerdiğim. Külttür o seri.Gösterdiğin çakmaydı biraz,uyarmıştım seni :) Yine izlersin,arada kötü deneyim de iyidir.

https://www.imdb.com/title/tt2820852/

Fast & Furious 7

Jason Statham filmde yer almasi iyiydi

Film Michael Bay filmlere benzemis... çok saçma sahneler, çok komik olmayan sahneler ve çok kötü hikaye.
Adam arabayla binadan binaya atliyor, dagdan düşüyor ama hiçbir yeri kirilmiyor
Düşmanlari silahli ve egitilmiş askerler ama sonunda onlar kazaniyor

6/10

RIP Paul Walker

Son düzenleme:
The Revenant (Diriliş)

Di Caprio ve Hardy olunca beklenti de yüksek oldu ve beklentiyi karşıladı film. Ayılı sahne çok iyi olmuş ve soğuğu da iliklerime kadar hissettim izlerken. 8/10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt