Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
glory road

51KAEPXGRRL.jpg

https://www.sinemalar.com/film/3255/zafere-dogru

İstediğim versiyon çıkana kadar izlememe kararı almıştım.Bugün izledim tam bu havalarda izlenecek türden

Bir iki sahnesi var ki hiç görmediğimiz tarzda

Adam daha Oscar almak için ne yapsın bilemedim

Fearless(1993) müthiş film. Jeff Bridges'ın en iyi performanslarından biri bana göre. Özellikle Lost'taki John Locke karakterini hatırlama olasılığınız yüksek :) Psikolojik travmalar bir insanın hayatında ne gibi değişimler yapabilir,onu nasıl bir karaktere sokabilir derinden işliyor film. Herşey beyinde ve inanmakta başlıyor.Filmdeki atmosfer de 90'ları çok iyi yansıtıyor.

Güzel film hakikate 7.9/10 tavsiye ederim.

evil-dead.jpg

5.9/10 Fena bir korku filmi değil, lakin korkmaktan çok tiksiniyorsunuz filmi izlerken.

poltergeist-izle-722.jpg

2015 yapımı: 3.9/10 1982 yapımı: 6.5/10

12-years-a-slave-quad.jpg

10*/10 magnifique

Son düzenleme:
bunu izledim titanikdeki ablamız rolünün hakkını ziyadesiyle verip kendine aşık ediyor

MV5BMTY4NzcwODg3Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwNTEwOTMyMw@@._V1_SX640_SY720_.jpg

birde bunu izledim yapay zeka ve adamın sıradışı aşkı temel olarak exmachine gibi, sanal sex'e ilgiyi artıracak türden bir film

joaquin_phoenix_w_zwiastunie_filmu_her_fot_imdb.jpg

Eh işte izlemesenizde olur

Aşağılayacak kadar da kötü değil

Orta şekerli bir filim idi

8139+animal-farm-jpg

bunu izlicem bu gece görüşlerimi paylaşırım domuz çok haşin duruyor

The departed. İzlemeyen varsa hemen izlemeli

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Joy - Güzel film. Ama türünün daha iyileri var. Bradley ile Jennnifer evlensin bence. Her filmde beraberler bu ne omg

Room - Oscar alabilir. Oldukça güzel bir film olmuş

O veledin erkek olduğuna hala inanamıyorum :D ama çok çok iyi bir oyunculuk sergilemiş. Leo'nun en büyük rakibi :D

Son düzenleme:
Joy - Güzel film. Ama türünün daha iyileri var. Bradley ile Jennnifer evlensin bence. Her filmde beraberler bu ne omg

Room - Oscar alabilir. Oldukça güzel bir film olmuş

O veledin erkek olduğuna hala inanamıyorum :D ama çok çok iyi bir oyunculuk sergilemiş. Leo'nun en büyük rakibi :D

Room dediğinin türkçe karşılığı gizli dünya mı ?

Bir sürü versiyonu var

Buried:

Abartı beğenmedim

Bir tek farkındalık açısından sonu güzel olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt