Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scarface'i 20234343094304930. kez izledim

20234343094304930. kez beğendim

Al Pacino'nun en iyi filmi değil kesinlikle.

Godfather I ve II'de çok daha iyiydi.

And Justice For All'da en az bu kadar iyiydi

Scarface'i 20234343094304930. kez izledim

20234343094304930. kez beğendim

Al Pacino'nun en iyi filmi değil kesinlikle.

Godfather I ve II'de çok daha iyiydi.

And Justice For All'da en az bu kadar iyiydi
Dog Day Afternoon'ı da ekleyebiliriz kanımca. And Justice For All yargı sisteminin hicvi bakımından izlenmesi gereken bir film kesinlikle.

al pacino nun en iyi filmi kadın kokusu adam şaşı oldu o film yüzünden

Scarfacete mişel fayfır çok fena yaw. o ne güzellik vay vay vay veri big ket seni.

Joy - Güzel film. Ama türünün daha iyileri var. Bradley ile Jennnifer evlensin bence. Her filmde beraberler bu ne omg

Room - Oscar alabilir. Oldukça güzel bir film olmuş

O veledin erkek olduğuna hala inanamıyorum :D ama çok çok iyi bir oyunculuk sergilemiş. Leo'nun en büyük rakibi :D

Joy filmi çok özenti olmuş hatta bence senaryo sıkıntısı çekmişler duyguyuda hiç geçirememişler.

mv5bmtg4mza0nji5of5bml5banbnxkftztcwntuwmzqzng-_v1_sx640_sy720_.jpg

focus-poster-will-smith.jpg

Önerildi mi daha önce bilmiyorum ama ilk film saglam bir yapım sakin kafayla izlenirse insani derinden sarsiyor hele ki sonu insanın yüregini fena halde büküyor. İkincisi de citir film kategorisinde her türlü gideri var tavsiye olunur...

Dügün Dernek 2'nin sinema cekimini nerden izleyebilirim?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

American Sniper (2014) - IMDb

Güzel propaganda filmi olmuş

Amerikali askerlerin ne kadar muazzam ve mükemmel olduklarini gösteren bir film.

Adamlar herşeyi biliyorlar yeaa

Bu filmdeki herifin ruh hastasının teki olması da ayrı konu. Bir kasırgadan sonra millet ortalığı talan ediyordu ben de 20-30 tanesini temizledim diye kitabında anlatıyormuş. Anlattığının yalan olması bir yana herif bununla gururlanıyor düşünebiliyor musun? Herifin ısrarla ailesini bırakıp 4 kere Irak'a gitmesi, orada öldürdüğü sivillerden (o 200'lü rakama dahildir muhtemelen) bahsedilmez tabi.

Heriflerin kahramanı bile çarpık. Gerçi Texas'takilerden başka bununla gurur duyan fazla çıkar mı bilmiyorum.

Joy filmi çok özenti olmuş hatta bence senaryo sıkıntısı çekmişler duyguyuda hiç geçirememişler.
orası öyle ama gerçek bir yaşamdan alıntı sanırım.. kadının yaşamı bu şekildeyse yapacak pek bişey de yok :D aslında pek film yapmaya değer bir hikaye değil.. will smith'in 'umudunu kaybetme'si buna 5 basar

bu arada izlediğim en son filmi de yorumliyim.. dün Southpaw'ı izledim. bu yıl 2 boks filmi izledim abd yapımı (creed ve bu) ikisi de çok güzeldi..

Son düzenleme:
Biraz sonra kizla unfriende gidecem
Dandik bi korku filmidir bihtimal
Izliyen oldumi

~tap

End of Watch

Çok gerçekçi bir film olmuş. Bu Gyllenhaal film dünyanın en versatile aktörlerden birisi. Oynayamadığı rol yok.

Sonu acıklıydı

8/10

Son düzenleme:

Genelde bu tarz filmler hep aynı hikaye üzerinden ilerliyor

Yine benzer bir hikaye,ben severim bu tarzı o yüzden beğendim güzeldi

Six Feet Under'dan Rachel ablamızı görmekte güzeldi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt