- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.513
- 2.898
Eved temel olarak komünizmi anlatıyor devrimci domuz arkadaşlar var birde at arkadaşımız var dramatik bir son yaşıyor ağlattı, 1 saat 10 dk yoldaş olan herkes bu filmi izlemeli.Filmi beğendin mi kebapdash
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eved temel olarak komünizmi anlatıyor devrimci domuz arkadaşlar var birde at arkadaşımız var dramatik bir son yaşıyor ağlattı, 1 saat 10 dk yoldaş olan herkes bu filmi izlemeli.Filmi beğendin mi kebapdash
Dog Day Afternoon'ı da ekleyebiliriz kanımca. And Justice For All yargı sisteminin hicvi bakımından izlenmesi gereken bir film kesinlikle.Scarface'i 20234343094304930. kez izledim
20234343094304930. kez beğendim
Al Pacino'nun en iyi filmi değil kesinlikle.
Godfather I ve II'de çok daha iyiydi.
And Justice For All'da en az bu kadar iyiydi
Joy - Güzel film. Ama türünün daha iyileri var. Bradley ile Jennnifer evlensin bence. Her filmde beraberler bu ne omg
Room - Oscar alabilir. Oldukça güzel bir film olmuş
O veledin erkek olduğuna hala inanamıyorumama çok çok iyi bir oyunculuk sergilemiş. Leo'nun en büyük rakibi
American Sniper (2014) - IMDb
Güzel propaganda filmi olmuş
Amerikali askerlerin ne kadar muazzam ve mükemmel olduklarini gösteren bir film.
Adamlar herşeyi biliyorlar yeaa
orası öyle ama gerçek bir yaşamdan alıntı sanırım.. kadının yaşamı bu şekildeyse yapacak pek bişey de yokJoy filmi çok özenti olmuş hatta bence senaryo sıkıntısı çekmişler duyguyuda hiç geçirememişler.
Bazi komedi filmleri haricinde izlemiyoruzTurk Filmi izlemeyen almanci renktaslarimi goruyorum.
Biraz sonra kizla unfriende gidecem
Dandik bi korku filmidir bihtimal
Izliyen oldumi
~tap
The departed. İzlemeyen varsa hemen izlemeli
K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi