Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spotlight

Yılın en overrated filmi. Ruffall olmasa izlenilmez. Filmin vermek istediği mesaj güzel de Oscarı bırak Oscar adayı bile olmayı hak ettiğini düşünmüyorum

6/10

Lost%2BHighway%2B(1997).jpg

David Lynch'in Mullholland Dr. ve Blue Velvet'inden sonra izlediğim 3. filmidir. Varoluşçuluk temelleri ve insanın kendi içsel çırpınışları bizlere gayet psikoanalitik/gizem yaklaşımında verilmiş.
Film bittiğinde "noldu yaa?" deme olasılığınız çok yüksek ve Lynch'i Lynch yapan özellik o zaten. Tekrar tekrar izlenebilecek bir yapıt -zaten ilk izlediğinizde gözlerinizi filmin Femme Fatale'si Patricia Arquette'den alamıyorsunuz :) - Pa

losthighway.jpg

Özetle; söylediklerim okyanusta bir damla. Ailecek izlenebilecek bir film değildir (+18 denilebilir)
Kişisel olarak puan 8.5/10
iMDB puanı ise 7.6/10

Son düzenleme:
Kekonun bok attigi film oscar aldi. Lolololol

Kekonun bok attigi film oscar aldi. Lolololol

hani klasik bir muhabbet var ya doktor muayene etmiş 10 dk. için 200 lira almış..doktor da demiş ki 20 yıl +10 dk. ücreti bu diye..Leonardonun oscarı da benzer şekilde geldi.. çok daha hak ettiği dönemlerde elinden çalınan oscar nispeten tartışmalı bir durumda ona verildi..

headhunters-film-poster-756x567.jpg

Uzun zamandır bu kadar iyi bir film izlemiştim..Nasıl gözden kaçırmışım bunca zaman diye kendime kızdım..Konusu akıcılığı zeka ürünü kurgusuyla tadı damağınızda kalacak bir film

headhunters-film-poster-756x567.jpg

Uzun zamandır bu kadar iyi bir film izlemiştim..Nasıl gözden kaçırmışım bunca zaman diye kendime kızdım..Konusu akıcılığı zeka ürünü kurgusuyla tadı damağınızda kalacak bir film
Kulubede tuvalet deligine atladigi film di mi bu? Guzel film evet.

220px-Room_Poster.jpg

Room (215) - IMDb

filmin ilk yarisi birseyler vaat etse de kalan sürede hicbirsey sunmuyor. nasil desem esas film aslinda o 1 saatlik kisim, kalan süreyi de makara bosa gitmesin diye doldurmuslar sanki.
fragmani da evlere senlik olmus yalniz. bütün olay örgüsünü 2 dakikaya sigdirmis kamiller:D

TV'de Blood Diamond vardı üçüncü kez onu izledim

Bu kadar iyi film çıktığı senede Oscar kazanmaması ilginç. Leo ve supporting actor arasındaki chemistry gayet iyi film duygu açıdan net 10 hak ediyor

Son düzenleme:
MV5BMjMwOTYyNDY4NV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDI1ODk0Ng@@._V1_SX640_SY720_.jpg

Çok yaratıcı bir intikam filmi. İnsan gerçekten böyle olabilir mi diye düşünüyor. Gizem filmlerini seviyorsanız kaçırmayın!
8/10 - +18 sahneler mevcuttur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt