Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dr strange veya arrival'e giden var mı?

Görsellik üst düzeyde deniliyor strange için ama bsatan sona animasyon izlemekte istemiyorum.
Arrival de intersteller gibi deniliyor.

izleyen varsa alırım fikirleri.

Görsellik üst düzeyde deniliyor strange için ama bsatan sona animasyon izlemekte istemiyorum.

Bırak fantastik şeyleri. Sağlam filmleri izle.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arrival'ın fragmanında "Çin görüşmeyi kesti, Rusya bize küstü" muhabbetlerini görünce skimsonik bir film diye düşünmüştüm ama gayet güzelmiş. Senaryosu ve atmosferi çok sağlam, sadece aksiyon yok filmde. Bilimkurgu açlığımıza bir miktar derman oldu, devamını bekleriz.

Arrival'ı kesin beğenirsin sen, tavsiye ederim.

Birkaç tane daha yazayım.

Anthropoid (2016) - IMDb

Beğendim. Zaten İkinci Dünya Savaşı, Naziler diyince akan sular duruyor. Her türlü izlenir.

Chappie (2015) - IMDb

Çocuk filmidir diye erteliyordum ne zamandır meğer değilmiş. Bu film de güzel.

Mr Wolff (2016) - IMDb

O kadar yaygara koparılacak bir film de değil ama eh işte diyelim. Aksiyon sahneleri güzel, oradan izletiyor (Acoountant'a Mr Wolf yazıyor ne alakaysa)

Şu Friend Request'i de izledim ama İbrahim kardeşim gibi önerebileceğim bir film değil maalesef :D Yani izlemeseniz daha iyi.

Son düzenleme:
51416_4.jpg

The Sacrament (2013) - IMDb

Dünyada böyle bir katliamın yaşanması üzücü, 6/10.

Arrival?

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilim kurgu izleyeceğim diye gideceksen boşuna gitme, lakin güzel bir film aksiyon yok onu söyleyeyim. Dil bilgisi severler için oldukça harika bir film ama aksiyon çok yok hatta diyebilirim ki 15 dakikalık bir bölümünde var. Güzel film ama salt bilim kurgu filmi değil.

Aşk filmi önersenize beyler hep bi aksiyon hep bi gerilim :38573:

melekler şehri, göl evi, not defteri bunlar klasik zaten. yenilerden seninle bir ömür, bir de hint sinemasından ama daha hollywood tarzında anjaana anjaani

Teşekkürler renktaş, klasikleri izlemiştim zaten Seninle Bir Ömür'e bakarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt