Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arrival'a gittim dün arkadaşlarla.

Süper bi film. Görsel ve aksiyon olarak Interstellar gibi olmasa da (ki bu kesinlikle negatif bi durum değil) mindfuck seviyesi o derecede.

9/10

çok merak ediyorum o filmi bende gitmek istiyorum herkesin yorumu olumlu hep.

izlerim reys eyv

sende mutlaka westworldı izle izlemiyorsan. got
/ ex-machina karışımı teori dolu bir dizi
westworldü baya övüyorlar izleyecemde anca yaza doğru ona başlayabilirim. şu aralar house of cardsı izliyorum üstüne güncel bi iki devam eden dizi var daha narcos duruyor vs.
anca yaza yani kadrosu ve konusu olay dizi

Mafya filmi veya dizi önerebilirmisiniz bana özellikle kuzey ülkelerinden. Norveç filan bir renktaş önermişti bulamıyorum mesajları

Envoyé de mon InFocus M808 en utilisant Tapatalk

Mafya filmi veya dizi önerebilirmisiniz bana özellikle kuzey ülkelerinden. Norveç filan bir renktaş önermişti bulamıyorum mesajları

Peaky Blinders, 20.yy başlarında ingilteredeki gangster çete durumları. İngiltere'nin godfather versiyonu. Oyunculuk kalitesi üst düzeydir.

Peaky Blinders, 20.yy başlarında ingilteredeki gangster çete durumları. İngiltere'nin godfather versiyonu. Oyunculuk kalitesi üst düzeydir.

Ben de mafya filmlerine sarmıştım birkaç gündür bu nasıl gözümden kaçtı hayret..

Puanı da baya iyiymiş aldım listeye teşekkürler :hat:

Edit: Diziymiş gerçi olsun daha iyi :D

Son düzenleme:

bi ara seninle konusmustuk kuzey avrupa sineması ile ilgili reis. ogün sana Krafidioten filmini önermiştim. hatta daha sonra bi kaç takip edilesi aktör hakkında konusmsutuk.

kuzeyli filmler için son dönemde izlediklerim arasından -jagten- fusi - ve Kongen av Bastøy- fimlerini öneririm

edit. bu 3 film mafya filmi değil. sadece en yukarıdaki öyle

Son düzenleme:
bi ara seninle konusmustuk kuzey avrupa sineması ile ilgili reis. ogün sana Krafidioten filmini önermiştim. hatta daha sonra bi kaç takip edilesi aktör hakkında konusmsutuk.

kuzeyli filmler için son dönemde izlediklerim arasından -jagten- fussi - ve Kongen av Bastøy- fimlerini öneririm edit. bu 3 film mafya filmi değil. sadece yukarıdaki öyle
Sendin :D
Evet izlemiştim onu güzel filmdi.

Tamam bu hafta hep boşum izleyeceğim hafta sonuna nişanlanıyorum biraz kafa dağılsın :D

Sendin :D
Evet izlemiştim onu güzel filmdi.

Tamam bu hafta hep boşum izleyeceğim hafta sonuna nişanlanıyorum biraz kafa dağılsın :D

Yanlış anlama da senin evlenmeni pek beklemezdim :asd22:

Şaka bir yana beraber mutlu huzurlu bir hayat yaşayın hayırlı olsun :yenieek:

oA_Jdf_oOCOt1bmTgDeqwN1OF2Pt7jxQ73HmF7x1Rv05QOWUYMaciehejb5ub4ixruUziaM1cLP7pSWexi-y-MXtnokd4F-A_EWQ6ZGhTyWvU0GP7Jn770KuzShfF0iU3gy-WQjp

Tahmin edilmesi zor olmayan bir film olmuş.İzlenilebilir,vakit geçirmelik.Oyuncu kadrosu iyi fakat vasatı aşamamış.
Başka film varsa ona yönelin.

6/10

Son düzenleme:
Capitaine Phillips (2013) - IMDb

O kadar övüldü edildi ama o kadar sıradan bir film ki, şu filmde Tom Hanks oynamasa 10 üzerinden 5 bile almaz. Şu haliyle de zaten en fazla 6.5 alır.

Before I Wake (2016) - IMDb

Kısaca izlemeyin.

The Siege of Jadotville (2016) - IMDb

Güzel film. Bu aralar Jamie Dornan favori aktörlerimden oldu. Grinin Elli Tonu gibi saçmalıklarda değil de böyle filmlerde oynamalı.

Predestination (2014) - IMDb

Bu film de burada övülmüştü diye hatırlıyorum ama iyi başlayıp fena batırdılar. Kötü bir film.

Le bateau (1981) - IMDb

Adamların 81 yılında çektiği filme bak... Öyle müthiş bir atmosfer yaratmışlar ki sanki gerçekten o denizaltıdaymışsınız gibi hissediyorsunuz. Müthiş film. Almanlar bir daha neden böyle filmler çekmemişler hayret ettim.

51IZhKUuTDL.jpg

Manyak oğlu manyak film.

Matthew Mcconaughey adamın dibi :005:

7/10
emin misin la mathew reis için hemen bakayım dedimde yorumlar çok kötü. senin zamanın harcandı diye bizimkide kötü geçmesi için övüyor olmayaısın :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt