Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sling Blade (1996) - IMDb
billy bob'un oyunculugu müthis. hikayeye az daha birseyler katilsaymis efsane bir film olabilirmis. bu haliyle 7.5/10

La famille Tenenbaum (2001) - IMDb
wes anderson'un cekim teknigine birsey diyemem gerci ama film cok bayik yav. 4-5 kere ara verip öyle bitirebildim. 5.5/10

Les aventures de Jack Burton dans les griffes du Mandarin (1986) - IMDb
adamlar baya "dünyayi kurtaran adamin" devamini cekmisler. tek fark onlarinki kült, bizimki cöp. bana kalirsa ikiside cöp 4/10

emin misin la mathew reis için hemen bakayım dedimde yorumlar çok kötü. senin zamanın harcandı diye bizimkide kötü geçmesi için övüyor olmayaısın :asd:

yok yav o nereden çıktı :d film oscarlık değil ama Mcconaugheyin performansı gerçekten muazzam. Bir de Juno Temple ablamızı nude görme şansı var. : )

İyi seyirler

11168615_800.jpg

son 15 dk'yı saymaz iseniz güzel film.gerçek hikayeymiş falan filan. işemeli sıçmalı ayin de var tabi iblis çıkartıyolar.
fed3e57c7ebebffb84bb072ad00d7552.gif

bu nasıl iblis 1 aq :confused:

6/10

Korku filmi izleyen kızlardan hoşlanmam

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fargoyu izleyeceğim. İzlemenizi de tavsiye ederim. Güzel film demişlerdi.

Belki de öyledir. Bir izleyelim. Beğenmez isek başka önerilere de açığız. :)

shutter2d.jpg

ulan imdb puanına aldandık -ki 7.1- Tayland orijinal dilinde 90 dakika izledik. tahmin edilebilir bir hayalet hikayesi var.
yaani bilemiyorum Hollywood versiyonu daha leş denmiş bunu izledik bu da leş. he özgün bir konusu olduğunu es geçmeyelim.

Shutter (2004) - IMDb

6/10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt