Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
al_final_del_tunel-693476769-large.jpg

Çok iyi filmdi be. Hep aynı Hollywood sıçmıklarından sonra iyi geldi. İspanyolca'yı da Narcos'tan sonra özlediydik. per favore

8.5/10

kız sahane imiş yası kac

Yüzüklerin efendisi diye bir seri keşfettim ona başladım dün. Ilk filmi izledim guzeldi ama çok uzun olması sıktı biraz. Sean bean gene öldü ya la.

Rogue One: A Star Wars Story (2016) - IMDb

Film Episode 4'ün hemen öncesinde geçiyor. Hatta bunun bittiği yerde 4. film başlıyor. Ben serinin pek hastası değilim, uzay gemilerinin savaşmasındansa Jedi-Sith savaşlarını seviyorum o yüzden ayıla bayıla izlemedim filmi. Ama fanatikler illa ki sevecektir. Yine aynı Star Wars atmosferi, yine bir parça Darth Vader, birkaç tane güzel karakter izletiyor nihayetinde.

Danish Girl 6.5/10
Hell or High Water 8/10

{taptap}

muhtesem-yedili-1471517881.jpg

Oyuncu kadrosuna göre daha iyi bir film olabilirdi diye düşünüyorum ancak yinede seyredilmeye değer kaliteli bir film

Imdb 7.0

Son 1-2 ay içinde izlediğim filmlerden bazıları:
The accountant: 7/10
The magnificent seven: 8/10
A good day to die hard: 6,5/10
Inferno: 7/10 (kitap kadar iyi değil tabii ama langdon serisinde film olanlar arasında en iyisiydi bence)
Finding dory: 7/10
Harry Potter serisi: daha yeni izledim tüm seriyi yaklaşık 2 hafta içinde. genel olarak 7,5/10
Freedom writers: 7/10
Karabela: 8/10
The boy in the striped pyjamas: 8/10

Les sept mercenaires (2016) - IMDb -Western sevenler için eh denebilecek bir film 6/10
Sausage Party (2016) - IMDb -Yer yer sağlam güldüren bir animasyon olmuş 7/10
War Dogs (2016) - IMDb -Sonu biraz havada kalsa da özgün bir yapım 7/10
Spectral (2016) - IMDb -Bilim kurgu kısmı bana saçma gelse de aksiyon bakımından iyi 6/10
Jason Bourne (2016) - IMDb -Serinin diğer filmlerinin çok gerisinde aksiyon kısmı iyi yine de 6/10
http://www.imdb.com/title/tt3312830/ -Diyaloglar şahane 8/10

4786282.jpg

Son zamanlarda izlediğim en sağlam korku film. Özellikle gece ve ışıklar kapalıyken izlemenizi tavsiye ediyorum. Filmin yapımcılarından biri James Wan. Sadece bu bile izlemek için yeterli sebep. Bu adamın yer aldığı herhangi bir korku filminin kötü olma olasılığı çok az.
Mehmet Arslaner kesinlikle izle abi. :)

4786282.jpg

Son zamanlarda izlediğim en sağlam korku film. Özellikle gece ve ışıklar kapalıyken izlemenizi tavsiye ediyorum. Filmin yapımcılarından biri James Wan. Sadece bu bile izlemek için yeterli sebep. Bu adamın yer aldığı herhangi bir korku filminin kötü olma olasılığı çok az.
@Mehmet Arslaner kesinlikle izle abi. :)

Eyvallah :hat:

Hazırda duruyor iyi hatırlattın. Bu gece veya yarın gece izleyeceğim.

4786282.jpg

@Mehmet Arslaner kesinlikle izle abi. :)

Ben de tavsiye ediyorum bu filmi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt