Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cs2oelin.png

Dernier train pour Busan (2016) - IMDb

7/10

Bi nevi The Running Dead, tazı gibi mübarekler :D

düşünebilen ve koşabilen zombi kusura bakmayın ama şerefsizdir.

düşünebilen ve koşabilen zombi kusura bakmayın ama şerefsizdir.

28 serisindeki zombileri sevmiyor musun yani şimdi Osman başkan ? Bence insanı en geren zombiler o filmdeydi, gerçi bu yönetmenin yeteneği ile de alakalı bir şey ama olsun. :D

28 serisindeki zombileri sevmiyor musun yani şimdi Osman başkan ? Bence insanı en geren zombiler o filmdeydi, gerçi bu yönetmenin yeteneği ile de alakalı bir şey ama olsun. :D
yok reis bi zombinin koşma ve düşünme yetisi olmamalı ilk zombi hikayelerinde veya filmlerinde durum ne bilmiyorum ama son dönemlerde cidden evrim geçirdiler.
ölüler ülkesi mi ne bi film vardı adamlar düşünmeyi koşmayı falan aşmışlar artık strateji yapıyorlar. yıllardır walking deadde hep der dururlar ya ulan bi adaya gidin orayı temizleyin yaşayın gül gibi diye. işte ölüler ülkesinde bunu yapıyorlar ancak gıcık bir zombi lideri arkdaşlarını örgütlüyor diyorki ulan zaten biz ölüyüz nasılsa nefes almamıza gerek yok boğulmak gibi bi problemimiz olmaz yürüyorlar denizin dibinden adaya.
bunun gibi birde brad pittin filminde var benzer durum adamlar örgütlenip bizim yazın deniz kıyalarında gördüğümüz deve güreşine benzer bir olaya girişiyorlar ve duvarları aşıyorlar.

en son bi film daha yapmışlar zombi aşık oluyor yav :asd:

işin geyiği tabi bunlarda benim en beğendiklerim ölülerin şafağı, nazi zombi serisi,zombilerin şafağı ve 28 serisi.

edit. zombilandde baya makara

Son düzenleme:
Mary and Max
Müthiş bir animasyon.
MV5BMTQ1NDIyNTA1Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwMjc2Njk3OA@@._V1_.jpg

Yok Artık 2
İlk filmi iyi diye izleyelim dedik ama acayip kötüydü.
MV5BZGFiYWVlNTQtNzliMi00NjUxLTkwZjktNjM4NmZlZTE5YTE3XkEyXkFqcGdeQXVyNDUyNjQ1Nw@@._V1_SY1000_SX700_AL_.jpg

Dün the green mile adlı filmi tekrardan izledim. Gene hıçkıra hıçkıra ağlattı namussuzlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt