Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uyumadan önce vakit geçirmek için güzel film

this-means-war-1.jpg

MV5BNjgxY2JiZDYtZmMwOC00ZmJjLWJmODUtMTNmNWNmYWI5ODkwL2ltYWdlL2ltYWdlXkEyXkFqcGdeQXVyNjc1NTYyMjg@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

Ben-Hur (1959) - IMDb

Daha önce de paylaşılmıştı.Harbiden güzel filmmiş ha.William Wyler'in Miras,Roma Tatili ve Hayatımızın En Güzel Yılları filmleri de oldukça hoştu.Zaten 12 kezle Oscar'a açık ara en çok aday alan yönetmenmiş.Diğer filmlerini de izlemek lazım.

At yarışı sahnesinden sonra biraz baymadı değil açıkçası.

69131e4bda6bf1187b3bd7524bd8b13d.jpg
Küçük yaşta kaybolan ve yıllar sonra ailesini aramaya başlayan bir gencin gerçek hikayesini anlatıyor.Başrolün küçüklük hallerini oynayan çocuk harika iş çıkarmış.etkileyici bir film ama ben biraz daha duygu yoğunluğunu yukarda beklerdim.Film bitiminde gerçek buluşma görüntülerini de koymuşlar hoş olmuş

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa

Kardeşlerden diğerinin hikayesi de anlatılsaydı daha doyurucu olabilirdi. Hikaye iyi, anlatım vasat. Ama izlenir. Kidman için bile izlenir.

Son düzenleme:
rsz-the-mummy-2017-poster.webp

güzel ama mükemmel değil devamı gelecek herhalde

Ekli dosyalar

• THE-MUMMY-original-D-S-27x40-final-version-movie.webp
    THE-MUMMY-original-D-S-27x40-final-version-movie.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 15
Yapım yılına göre olağanüstü bir film :hat:
MV5BMTQ1MDMxODMyN15BMl5BanBnXkFtZTgwNjM2OTE4MzE@._V1_SY1000_CR0,0,640,1000_AL_.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 17695

güzel ama mükemmel değil devamı gelecek herhalde

Bu filmin puanı neden 5.6 çözemedim. Millet kendi kendine büyük beklenti içine giriyor sonra da suni şekilde yarattığı beklenti karşılanmadı diye basıyor 1 puanı... Wonder woman 7.8 ise bu film 5.6 olmaz, olmamalı bence. Eğlenceli bir aksiyon/macera filmi puanı 6.5 falan olmalıydı.

double_impact_1991.jpg

Aksiyon o zamana göre iyiydi, diyaloglar idare ederdi. Van damme reis için izlenir.

7/10

Promethus iyi filmdir. Dur arşivime ekleyeyim. Hazır boşta iken filmleri indirip atıyorum hard diske bunu da ekleyeyim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt