Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5qadsc7pb3fi.jpg

Shutter Island (2010) - IMDb

Şarap gibi film

8.5/10

94b94ac94ba21e91a9a642895adfcecc.jpg

Yönetmen Nolan diyeyim gerisine siz karışmayın. Yine muazzam film çıkarmış. 8.5/10

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Korku filmlerini tiye alan bir yapısı var fena değil 6/10

thumb-350-284456.jpg

a3817.jpg

Belki çoğunuz izlemiştir ama, robot ve insan arasındaki felsefi ilişkiyi anlatan bir film.

Robotların cinsiyeti olur mu? olursa insanlardaki gibi farklılık yaratırmı gibi sorular...

IT'i beğendin mi?
çok değil aslına bakarsan ama piyasada zaten kaliteli korku filmi çıkmıyor.
film korkutmuyor, germiyor ama kalitesiz değil roman yansıması olduğundan senaryosu güzel ben 1990dakini izlememiştim.

özet olarak : conjuring, insidious türevlerindeki gibi korkmak veya testeredeki gibi gore tarzı istiyosan başka film izle :)

Son düzenleme:
c015fb0be0478e66361542eb750bc32d.jpg

Tam bir başyapıt. İzlemeyen varsa muhakkak izlemeli. 9/10

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

r.taş yorumlarını da belirtir misn merak ettiğim bir yapım ..

hafta sonu uzun zamandır arşivimde bulup da ertelediğim Anesteziyi izledim... Oldukça iyi bir yapım olmuş özellikle gizem filmlerini sevenleri memnun edecektir.. Jessica Albaya da değinmeden edemeyeceğim bu naıl bir tatlılıktır abi kadın tek başına götürüyor oynadığı filmleri..İzlemeden önce bakmamıştım kadroya görünce tatlı bir sürpriz oldu
Z

Z

Son düzenleme:

Tavsiyen için teşekkür ederim. Başrol oyuncularının öpüştükleri filmleri, her zaman beğenmişimdir :hat: 10/9

Bir puanım niye kırdın diye sorarsan, ki sordun diyelim;

1 puanı niye kırdın Doruk?

İşini yarım yapanları sevmem.. Yarım pantolon açarak gaz salınımı sağlayamazsın.. Tam açmaları gerekirdi çünkü anüs biraz daha aşağıda kalır.

Buradaki bilimsel hata Bir puanı alır götürür..

safe.jpg

Baya güzel, koşuşturmacalı bir filmdi. Keyifle izledim. Denzel filmlerini severim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt