Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun zamandır film izleme fırsatı yaratmıyordum kendime. Bugün Beşiktaş maçından sonra film izlemeyi düşünüyorum.
Nocturnal Animals / Gece Hayvanları
Sibirya Ormanlarında / In The Forests Of Siberia
Elveda Berlin / Goodbye Berlin
filmleri arasından hangisini önerirsiniz?
Diğer filmleri izlemediğim için yorum yapamayacağım ama Nocturnal Animals'ı izle hocam pişman olmazsın.
Uzun zamandır film izleme fırsatı yaratmıyordum kendime. Bugün Beşiktaş maçından sonra film izlemeyi düşünüyorum.
Nocturnal Animals / Gece Hayvanları
Sibirya Ormanlarında / In The Forests Of Siberia
Elveda Berlin / Goodbye Berlin
filmleri arasından hangisini önerirsiniz?
Diğer filmleri izlemediğim için yorum yapamayacağım ama Nocturnal Animals'ı izle hocam pişman olmazsın.
Kesinlikle Nocturnal Animals... Devamında da sinemalar.comda en çok like alan yorumu oku vayy beee diyeceksin.. Adamlar acayip derin bir film yapmış ben çoğu şeyi sonradan anlamıştım..
Fena bir film değilmiş. Ortalama bir film. Günün yorgunluğu üzerimde olmasına rağmen gözümü kırpmadan seyrettim. Sonu daha güzel bağlansaydı ortalamanın üstünde bir film olarak yerini alırdı.
hocam sinemalar.comdaki i yorumu okudun mu ? Bu film için ortalama çok az bir puan olur
Evet okudum. Güzel yorum ve bağlantılar kurmuş. Zaten film izleyici yorumuna bırakılan filmlerden. Bir kere daha izleyince bazı şeyler daha çok oturur.
Yalnız film boyunca Amy Adams'ı Nicole Kidman'mış gibi izledim. Tam bir Nicole Kidman'lık rol.
![]()
Güzel ve dramatik bir film. Hala daha yaşanmakta böyle iğrençlikler.
Jodie Foster yine harika.
7.5/10
incendies mi renktaşİçimdeki Yabancıyı izledin mi ?