Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz (ARŞİV)
Bu işi yaptığını öğrenmesinden korkmuyor musun? -İçki ve sigaradan ölenlerin sayısı ateşli silahlardan ölenlerin sayısından daha fazla ama kimse onlara hesap sormuyor,onlar vicdan muhasebesi yapmıyor.O adamlar işlerini ofiste bırakıyorlarsa,bende bırakırım.
Aylar önce, çocukluğumda izlediğim ve beni en çok etkileyen filmlerden biri olan Jumanji'nin yeni versiyonu çıkacağını duyduğumda baya sevinmiştim. Ancak fragmanı izlediğimde bi hayal kırıklığı olmuştu. Yeni oyunun bir bilgisayar oyunu olması, filmin ormanda geçen bir oyuna dayalı olması falan hoşuma gitmemişti. Yine de filme gittim.
İlk filmden alakasız bambaşka bir film, sadece isim benzerliği olarak bakarsanız seversiniz. 95 yapımı film macera/gerilim şeklinde ilerlerken bu, macera/komedi olarak işlenmiş. Baya güldürdü, eğlendirdi. Dediğim gibi ilk filmden bağımsız olarak izleyince beğendim. 7,5/10
özellikle shelly'nin işeme ve dr smolder ile ruby'nin öpüşme sahneleri baya komikti.
çok çok iyi film. robert redfordun izlemediğim az filmi vardı o azlar arasında da en iyi filmlerinden biri varmış. şu gifi hep görürdüm hiç o olduğunu düşünmemiştim.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.