- 19 Mart 2014
- 29.668
- 31.064
- 2.718
12.Adam izleyin. Jonathan Myers oynuyor. Baya hoşuma gitti. Norveç yapımı bir film gayet de güzeldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En güzellerinden ama hele ki şu finali tüm olup bitenden sonra
Çok çok iyi bir klasik ulan nereden buluyorsunuz bu filmleri ben trt 2'de izlemiştim ulan atilla dorsay'ın sunumuyla...Köftehorlar sizi...Çeyrek ası geçmiş hayvanlar ne gerek vardı hatırlatmanın
Sakin ol reis erkut basgana baglamaya gerek yokÇok çok iyi bir klasik ulan nereden buluyorsunuz bu filmleri ben trt 2'de izlemiştim ulan atilla dorsay'ın sunumuyla...Köftehorlar sizi...Çeyrek ası geçmiş hayvanlar ne gerek vardı hatırlatmanınGiovanni SCOGNOMILLO DA ÖLDÜ ZATEN!!! TOPRAĞI BOL OLSUN ÜSTADIN...

İsminin hakkını veriyosun reysSakin ol reis erkut basgana baglamaya gerek yokÇok çok iyi bir klasik ulan nereden buluyorsunuz bu filmleri ben trt 2'de izlemiştim ulan atilla dorsay'ın sunumuyla...Köftehorlar sizi...Çeyrek ası geçmiş hayvanlar ne gerek vardı hatırlatmanınGiovanni SCOGNOMILLO DA ÖLDÜ ZATEN!!! TOPRAĞI BOL OLSUN ÜSTADIN...
Denk geliyir valla sagdan soldan reis ya
Osman Cumartesi öğleye kısmetse güzel bi film rezerve ettim öğle saatlerinde yollamaya çalışacam. akşam 4-5 e kadar götürür..Sakin ol reis erkut basgana baglamaya gerek yok
Denk geliyir valla sagdan soldan reis ya
tamamdır reis beklemedeyimOsman Cumartesi öğleye kısmetse güzel bi film rezerve ettim öğle saatlerinde yollamaya çalışacam. akşam 4-5 e kadar götürür..
taktik maktik yok BAM BAM BAM
ŞAFAK 43.05'