İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

How to get away with a murderer

İlk 2 bölüm enfesti bakalım devamı nasıl olacak..

309FDB52-3BED-4CCA-82F3-516DF2F4CB59.jpeg

gurme saçmalıkları ve yemek kulturunun yuceltilmesiyle dalga gecen absurd gerilim filmi. mizahi bir film ama bolca sert sahne de var. ben begendim yani ilginc bir deneme olmus en azından.

dipnot: filmin senaristi, gecen sene en iyi dizi odulunu kazanan succession'ın senaristi.

Son düzenleme:

Sonunda izledim. Açıkçası eleştirmek istemiyorum ama aklımda da sorular var. Bir yerde de uyarlanan kitabın yazarı(Stephen King) ve filmin yönetmeni Kubrick olmasa bu kadar beğenilmezdi gibi. Zamanında da eleştirmenler baya kötülemiş. Ama şimdi kült olarak kabul ediliyor. Yinede verdiği mesajlar ile alakalı izlenmeli. Ben orta da kaldım. 6.5/10 puanım.

A Few Good Men 1992

Uzun süre sonra tekrar izledim. Gerçekten oyuncu kadrosunun harikalığı bir yana, hikayenin güzelliği bir yana TC zaten estiriyor. Mahkemedeki efsanevi sahnede tüylerim diken diken oldu. Müthişti cidden.

Ayrıca bu halini gördükten sonra Demi Moore'a saçını kestir diyenin de en büyük düşmanları olduğunu düşünüyorum ayrıca.

Meet Joe Black 1998 7/10

Ara ara sıksa da güzel bir filmdi. Anthony Reis'ten kalite akıyor buram buram. Hulusi Kentmen rolünde de harika, psikopat rolünde de...Claire Forlani neden çok ünlü olamadı acaba merak ettim.

Tetikçinin Gecesi (Collateral) 7/10

Tom Cruise üstat her zamanki gibi estirse de bu filmin yıldızı J.Foxx olmuş. Bir aksiyon filmine göre yavaş ama son sahnesi filmin içinde spoiler verilmesi hasebiyle vurucu olmuş. Hoştu valla.

Kore yapımı "Slow" filmi de gayet eğlenceli olmuş. Tavsiye ederim.

Karga yumurtası
İngilizcesi de the crow’s egg

Bir hint filmi.İzlemenizi tavsiye ederim

Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok
yeni versiyonu iyi baya netflix bünyesinden çıkan en iyi film olabilir
8.5/10

Geri
Üst Alt