İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

Yeni bir film bulursan bana da haber ver üstad.

Gerilim/Gizem sever olarak bakmadığım film kalmadı neredeyse :(

Senin de izlemedigin çok azdır muhtemelen

Dün konuya attıklarımı izledin mi fracture-naga-ritual(bunu izleme zaten) ?

Bir de güzel yerli filmler çıkıyor 2 yıldır ..

Güzelliğin portresi -Kin (G.kore filminden uyarlama) -İyi adamın 10 gunu-Kotu adamın 10 günü -Tamirhane-Boğa Boğa-Kurak Günler-İnsanlar İkiye Ayrılır

Senin de izlemedigin çok azdır muhtemelen

Dün konuya attıklarımı izledin mi fracture-naga-ritual(bunu izleme zaten) ?

Bir de güzel yerli filmler çıkıyor 2 yıldır ..

Güzelliğin portresi -Kin (G.kore filminden uyarlama) -İyi adamın 10 gunu-Kotu adamın 10 günü -Tamirhane-Boğa Boğa-Kurak Günler-İnsanlar İkiye Ayrılır
İsmini Hüsnü FilmeBakan olarak revize edelim mi?

335EA8B0-BA27-4820-9ED6-E9E26AFBD8FD.webp

geçtiğimiz sene en iyi yabancı film dalında oscar adayı olmuş ama ödülü batı cephesine kaptırmış irlanda yapımı dram filmi. akrabalarının yanına gönderilen küçük bir kız çocugunun hikayesi. basit, biraz hüzünlü, çok agır olmayan bir dram. charles dickens hikayelerine benziyor. hoş bir film.

Son bir kaç ayda tanıdığım Sn. Aki Kaurismäki beyfendinin işçi ve işçi sınıfıyla alakalı ve bir statüsü olmayan sıradan insan hayatlarından yarattığı bu 2 adet muhteşem üçleme gerek kendilerine özgü espiri anlayışları ile gerekse anlatım diliinden dolayı ve yönetmenin kadrolu oyuncularının çıkardıkları muazzam iş ile baş yapıt haline gelmiş. Matti Pellonpää,Sakari Kuosmanen,Kati Outinen ve Markku Peltola gibi oyuncuları tanımak izlemek büyük keyfti
ayrca her bir filmin özenle seçilmiş tüm müzikleri şahane.
1.film

2.film

3.film

EFD88679-95C0-4BC9-8439-C2674465EC84.webp

meshur cikolatacı wonkazade willy'nin gençlik dönemini ve sektöre girişini anlatan bir film. timothee chalamet iyi oyuncu ama senayo zayıf, hatta yer yer sıkıcı. filmi, karakterleri, çikolataları sevimli yapmak için fazla zorlamışlar, hepsi sahte duruyor.

22533568-4B3E-4A21-AA89-6B01E78877AB.webp

kocasını öldürmekle suçlanan bir kadının davasını konu alan bir psikolojik gerilim filmi. filmin sonuna kadar kadının suçlu olup olmadıgını bilmiyoruz. mahkeme süresince ortaya çıkan farklı kanıtlar ve tanıklarla hikaye birkaç kere yön değiştiriyor ama film kesin sonuca ulaşmaktan çok olayın içindeki kişilerin ( kadın, ölen koca, çocuk) psikolojisine odaklanmış gibi. tür olarak biraz arada kalmış. kötü değil ama a few good men gibi bir şey beklemeyin. kramer vs. kramer gibi daha çok.

F47C4D21-08F1-401C-A476-88ECE355D6C5.jpeg

godzilla pek sevmem ama bu eli yuzu duzgun bir godzilla filmi olmus. herseyi kırıp doken canavar ve saga sola kosan insanlar dışında guzel yan hikayeleri de olan bir film. sonunun cok erken belli olması dısında keyifle izledim.

call.jpg

Zaman paradoksu temalı bir film ve bana göre türünün en iyi örneklerinden. Dün izledim, bayıldım.

8.5/10

Bu aksam %99 ihtiyarin son Indiana Jones filmini izleyecegim

Geri
Üst Alt