Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OHA HOMEfrontu nasıl izlememişim sağol renktaşŞunlara bi göz at liboşdas.
The Man from Nowhere.
Peppermint.
The Equalizer.
John Wick.
The Accountant.
Homefront
KILL BILL 1 & 2
John Wick serisi ile kopya yapımlar zaten. Senaristi aynı iki yapımın da. İzlemediyseniz John Wick serisi fazlasıyla doyuracaktır sizi. Ayrıca aksiyon tarafından benzerlik arıyorsanız Anna, Atomic Blonde ve The Raid yapımları da fazlasıyla tatmin edecektir. Atomic Blonde ve Anna biraz daha casusluk filmleri ama yakın dövüş sahneler üst düzey. Özellikle Atomic Blonde bu konuda bence en başarılı yapımlardan birisi. Bunlara ek olarak Polar filmini de önerebilirim ama temposu diğerlerine göre daha düşük. Bir de yakın zamandan aklıma gelen Ava filmi var ama bu filmi ne izlesem derken, aklınıza hiçbir şeyin gelmediği bir anda izleyin, diğerlerinin yanında sönük, yer yer zorlama bir yapım olarak kalıyor. Son olarak aksiyona doyursun ama çatışmaları da gerçekçi olsun isterseniz gerçekten güzel çekim açılarına sahip olan Extraction var.
malesef öyleymiş
rip
![]()
'Sopranos' Star Tony Sirico Dead at 79
Tony Sirico, one of the main stars of "The Sopranos," is dead ... TMZ has learned.www.tmz.com
@Şükrü Erden acı kaybımız
![]()
izlediğim en boktan Marvel filmi.
28169 sıkıcı diyalog
4.5/10
mukru merden
tabooyu yıllar sonra izlemediğimi zannedip tekrar başlayıp son bölümlerde " e ulan ben bunu izlediiim" diye uyanmıştım.Ekli dosyayı görüntüle 167422
Ekli dosyayı görüntüle 167423
Kac yil oldu ya, kopek gibi yeni sezonlari bekliyorum..