Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
sondaki cümlesine göre aklı başında mı değil mi
başında ama yaptıklarını kabul etmek istemiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu filmi biliyorum. Sonuna kadar izleyebildinse bravo.The Elaphant Man
Çok çok özel bir filmdir. David Lynch başyapıtı İzlemeyenler varsa
Ekli dosyayı görüntüle 178982
The Elaphant Man
Çok çok özel bir filmdir. David Lynch başyapıtı İzlemeyenler varsa
Ekli dosyayı görüntüle 178982
Ismini unuttum ama Cinli ve Hintli oynuyordu. How I met your mother dizisindeki Barney de vardi. Kumar ve XXXXkomedi önerir misiniz?
Bende çok severim. David Fincher'in en iyi filmlerinden biridir. Seven ve Dövüş Kulübü de çok iyidir ama bu başka benim için. Dantel gibi işlenmiş bir senaryo. Harika bir kurgu. Hatta aynı adlı bir kısa film çekmiştim. David Fincher'a duyduğum hayranlık ve saygıya ithafen adını Oyun koymuştum. Güzel Sanatlar da Yönetmenlik okurken.the game(1997)
akşam yemeğinin üzerine ailecek izledim. 3. ya da 4.izleyişim sanırım. gerçek bir baş yapıt...
Yönetmen olabildin mi Hasan? Şimdi ne yapıyorsun?Bende çok severim. David Fincher'in en iyi filmlerinden biridir. Seven ve Dövüş Kulübü de çok iyidir ama bu başka benim için. Dantel gibi işlenmiş bir senaryo. Harika bir kurgu. Hatta aynı adlı bir kısa film çekmiştim. David Fincher'a duyduğum hayranlık ve saygıya ithafen adını Oyun koymuştum. Güzel Sanatlar da Yönetmenlik okurken.![]()