Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.624
- 9.918
- 2.068
@Ekin Amad baba bana seri katil, polisiye filmler ya da diziler senin kaliteli bir görüşün var dediklerin iyi çıkıyor. Killing harikaydı, the fall da iyidi dizi olarak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dahmer izledin mi ? dizinin ilk yarısında "hadi yaaaa" falan oluosun - son yarısı biraz daha normale bağlıyor ama .@Ekin Amad baba bana seri katil, polisiye filmler ya da diziler senin kaliteli bir görüşün var dediklerin iyi çıkıyor. Killing harikaydı, the fall da iyidi dizi olarak
only the animals filmini önerebilirim izlemediysen. fransız yapımıdır. gurme polisiyedir.@Ekin Amad baba bana seri katil, polisiye filmler ya da diziler senin kaliteli bir görüşün var dediklerin iyi çıkıyor. Killing harikaydı, the fall da iyidi dizi olarak

Hemen bakıyorum gardaşım canım benimDahmer izledin mi ? dizinin ilk yarısında "hadi yaaaa" falan oluosun - son yarısı biraz daha normale bağlıyor ama .
izlediğimde ilk 3 4 bölümde herife fena laf etmiştim (Gerçek hikaye - tabi biraz abartılmıştır)
Sen konusuz film de önersen izleriz ekinim hemen bakıyorum ona daonly the animals filmini önerebilirim izlemediysen. fransız yapımıdır. gurme polisiyedir.
Ekli dosyayı görüntüle 247809
müthiş değil ama abartı fazla bölüm olmadığından arada atılır .Hemen bakıyorum gardaşım canım benim![]()
The Beekeeper
David Ayeri görünce duzgun bir şeydir diyip izledik dandik bir çakma John wick çıktı![]()
siccin 7 .ilk defa bir filmde tırstım renktaşKaliteli korku filmi yok mu?
Evet Azizim Ekin dostumuz filmden anlayan bir renttasimizdir.Muradım @Ekin Amad ın önermediği konusuz filmi Bile izlememek lazım. Bu başlıkta kendisi katalizör görevi görüyor![]()
O seride en korkunç film Siccin 2 dir. 7. filmi de sinemada izledim.siccin 7 .ilk defa bir filmde tırstım renktaş
+1905Kaliteli korku filmi yok mu?
valla ben 7 de baya bir tırstım yalan yokO seride en korkunç film Siccin 2 dir. 7. filmi de sinemada izledim.
Üstat hiç korkmuyor musubSiccinin ilk 3 filmi bence çok başarılı sonrası biraz boka sarıyor inli cinli korku filmi deyince bunlara ilaveten Dabbe 3 ve 4 ü önerebilir
Üstat hiç korkmuyor musub