İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

IMG_6355.webp

norvec yapimi cinderella uyarlamasi. hikayeyi kotu kalpli uvey kardesin bakis acisindan anlatiyor. tarz olarak matteo garrone filmlerine benzettim ama daha karanlik yer yer grotesk bir havasi var. ilginc ve cesur bir deneme olmus.

1749582533111.webp

Begendim gayet

yalniz polisleri cok fazla yuk bindirmisler

Kismet olursa bu gece maça kadar izleyeceğim
sevgili sami, secmis oldugun eser, kanimca saglam kult bir eser . ^yonetmenin eserlerine foruma ilk geldigim donemlerde ve sonrasinda ara ara bu tur basliklar da nacizane deginmistim . uzun sure sonra forumda izlemis bir renkdasimiza denk gelmek bi tik sasirtti . iyi anlamda . :hat:
Satoshi Kon manyak bi herif yaw. Perfect Blue izlemiş miydin
merhum'un imza attigi isler -az ama oz'dur...
hepsi de turu ozelinde sahaserdir ^kanimca .

bu arada paprika ve genel -merhum satoshi ustadin eserleri demisken , asagidaki filmlerin fanlari ne der bilemem , ancak soyle de meshur konusulan bir durum var ;

inception
black swan ,
requiem for a dream .

konuya dair detaylar basli basina ayri bir baslik gerektirir.

tum bunlar goreceli elbette.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund , @Levent Kolpgün , @Akın Sayman

saygi ve selamlar.

Sergio Leone 'nin üçlemesini izliyorum;
Bir Avuç Dolar, Birkaç Dolar İçin, İyi, Kötü ve Çirkin.

İyi, Kötü ve Çirkin i önceden de izlemiştim ama serinin ilk 2 filminin devamı olduğunu öğrenince başa döndüm. Gerçekten harika, ayrıca Birkaç Dolar İçin olaya Le Wan Cleef de dahil olduğu için serinin son filmi İyi, Kötü ve Çirkin kadar iyi.

Genel olarak İyi, Kötü, Çirkin 'de çok fazla replik olması ona biraz daha derinlik katıyor.

Bu arada Bir Avuç Dolar 'ın soundtrack i ayrı güzel.

Seriyi izlemeden ölmeyin.

izleyecek dizi/film kalmadı maleseph

ben bi chernobyli izliyim 56. kez

28 days later 5.8
28 weeks later 6.8
28 yrs later ?

Geri
Üst Alt