İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

IMG_6971.webp

sosyal medya, yapay zeka, sanal gerçeklik gibi mevzularin olumsuz etkileri üzerine ilginç bir hiciv. gelecekten gelen bir adam geleceği değiştirmek için bir ekip kurmaya çalışıyor ama pek kimse gönüllü olmuyor. film biraz uzun ve biraz karman çorman ilerliyor ama mizah seviyesi ve temposu yüksek. ciddi bir mesajı var gibi ama ciddiyetten de bir hayli uzak. tam karar veremedim.

Ekli dosyayı görüntüle 317046

saglam oyuncu kadrosuyla dikkat ceken adi ustunde suc filmi. iz birakmadan soygun yapan bir herif ve onun pesindeki polis hikayesi. konusu pek orijinal degil, benzerleri mevcut. karakterlerin tek yonlu olmamasi iyiydi. finalde isler herkes icin biraz fazla yolunda gitti, daha sert bir son beklerdim. idare eder bir film.

Fena değil ama biraz uzun geldi bana, 6.8/10 derim, yuvarlarsak 7.0/10

İlk iki filmini de izledim ama aklımda bişey kalmamış lan şimdi düşündüm de, susuzluk, devasa kum kurtlarını falan hatırlıyorum da genel olarak konu neydi filmde onu hatırlamıyorum

İlk iki filmini de izledim ama aklımda bişey kalmamış lan şimdi düşündüm de, susuzluk, devasa kum kurtlarını falan hatırlıyorum da genel olarak konu neydi filmde onu hatırlamıyorum

Cok iyi filmler yav. Sevdigim bir ortam Dune senaryosu.

Umarim guzel olur bekledigimize deger.

Geri
Üst Alt