İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

Against All Odds 7/10

80'lerin en sevdigim filmlerinden. Phil Collins'in ilk #1 parcasi da bu filmin muzigi.

28 days later
6/10

Beğenmedim bu filmi bir iki müziği dışında. Siyahi abla bir saat ekibin en gergin en diken üstünde elemaniydi. Bir saatten sonra en gevsegi oldu birden dağda bayirda romantizm peşine düştü. 30 km'lik yolu üç günde gidememeleri de saçma geldi.

Neyse bu güzel sarkiyi bırakayım buraya

2008de mi ne çıkan bi tane vardı o güzeldi baya
oda fena deildi, ama ben eski rambolari daha cok seviyorum. bana gore zaten 2015 dan sonra film dunyasi boka sardi

ne varsa esiklerde var, mesela ''Heat'' kalitesinde bir tane action film hatirlamiyorum belki the town olabilir oda biraz.

28 days later
6/10

Beğenmedim bu filmi bir iki müziği dışında. Siyahi abla bir saat ekibin en gergin en diken üstünde elemaniydi. Bir saatten sonra en gevsegi oldu birden dağda bayirda romantizm peşine düştü. 30 km'lik yolu üç günde gidememeleri de saçma geldi.

Neyse bu güzel sarkiyi bırakayım buraya

7’si var yaw 10 üzerinden

Film incelemelerini sıkı takipteyim. Attığım seri layklar ile bunu anlamışsındır gerçi.
Time After Time 1979
Sneakers (Şifreciler) – 1992
Pirates of Silicon Valley (Silikon Vadisi Korsanları) – 1999
The Aviator (Göklerin Hakimi) – 2004
Flash of Genius (Zeka Pırıltısı) – 2008
BlackBerry – 2023
Tetris – 2023

Sırada bunlar var takipte kalınız.

MV5BOWE4NjA3MGUtNzk2My00OGM1LTgzYjItNjE4NDcyMTVkZTFiXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

Temposu inanılmaz. Kurgu çok iyi. Son zamanlarda izlediğim en iyi film olabilir. Birkaç yavan klişe var ama filmde kendileri de sallıyorlar zaten klişelere.
8/10

Geri
Üst Alt