İzmir-Ankara-Antalya Gezisi Yardım

Artun Gündemir

Parçalı Üye
öncelikle merhaba renkdaşlar, bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. birkaç arkadaşla birlikte arabayla izmir'den yola çıkacağız. rotamızın ana hatları başlıkta da belittiğim gibi izmir-ankara-antalya. antalya'dan da kıyı şeridi boyunca tekrardan izmir. bir de ankara'ya giderken eskişehir'e de uğramayı düşünüyoruz. tahmini gezi süresi 5-6 gün olacak. sizden istediğim yardım ise şuraya da uğrayın, şuranın şusu meşhurdur, mutlaka şuraya gidin, şurada şunu yiyin, şu şehire de uğrayın tarzından öneriler. bir de kalabileceğimiz uygun fiyatlı bildiğiniz yerler varsa yardım ederseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler :)

Gece eğlenmeyi seviyorsanız Eskişehir'e gitmeden turu tamamlamayın. Diğer şehirler hakkında çok fazla bilgim olmadığı için anca bunu söyleyebilirim:)

Gündüz ne yaparsınız bilemem de özellikle gece eğlenmeyi seviyorsanız Eskişehir'e gitmeden turu tamamlamayın. Diğer şehirler hakkında çok fazla bilgim olmadığı için anca bunu söyleyebilirim:)

Google Amca cokca yardımcı olacakdır

Burda anca bilinmeyen tavsiye edebilen seyler söylenebilinir

* LG G2 Tapatalk *

Ankara'ya gelirken bir şekilde Beypazarı'na uğrayabilirseniz iyi olur. Egzotik bir iki yanı vardır. Ankara'nın biraz kuzeyindeki Kızılcahamam'da da 1 gün geçirebilirsiniz. Orman turu, termal havuz filan. Bunun dışında Ankara'da görülecek yerlerin başında Anadolu Medeniyetleri Müzesi gelir bana göre. Oradan kale, Hacı Bayram, 1. ve 2. meclis yaparak Kızılay'a doğru gidersiniz. Anıtkabir2e de uğramak isterseniz bir seçenek. Bunun dışında Ankara'da pek bişey yoktur zaten.

Ankara'dan, Antalya'ya Konya üzerinden geçerseniz Konya'da mutlaka etli ekmek yemelisiniz.:)

Ankarada bişey yok dostum teyet geçin ürgüp avanos yapın bence:)

Ankara'ya gelirken bir şekilde Beypazarı'na uğrayabilirseniz iyi olur. Egzotik bir iki yanı vardır. Ankara'nın biraz kuzeyindeki Kızılcahamam'da da 1 gün geçirebilirsiniz. Orman turu, termal havuz filan. Bunun dışında Ankara'da görülecek yerlerin başında Anadolu Medeniyetleri Müzesi gelir bana göre. Oradan kale, Hacı Bayram, 1. ve 2. meclis yaparak Kızılay'a doğru gidersiniz. Anıtkabir2e de uğramak isterseniz bir seçenek. Bunun dışında Ankara'da pek bişey yoktur zaten.

Ankara'dan, Antalya'ya Konya üzerinden geçerseniz Konya'da mutlaka etli ekmek yemelisiniz.:)

Tam ben yazıyordum aynı şeyleri senin yorumunu gördüm sonra :)

Bu arada bence de Ankara'yı geçip kapadokya yapın. Ben hayranımdır Kapadokya'ya.

Ankara'yı çok seven biri olarak söylüyorum bunu.

Ankara'nın doğu ve kuzey komşularına gitmeyin . Tavsiyem :D

Bu arada bence de Ankara'yı geçip kapadokya yapın. Ben hayranımdır Kapadokya'ya.

Ankara'yı çok seven biri olarak söylüyorum bunu.

öneriler için teşekkürler. kapadokya'ya geçmeyi ben de düşünüyorum. arkadaşlar da olur verirse geçeriz büyük ihtimal. ankara geziye çıkmamızın sebebi aslında. Çünkü sınav var ona girmeye gidiyoruz. gezi için bahane oluşturdu bize açıkçası :)

Ömer'in de dediği gibi Konya'ya gidebiliyorsanız gidin . Mevlana Türbesi'ni görün , akide şekerleri ve etli ekmeği meşhurdur Konya'nın .

2 kere gittim imkanım olsa bir defa daha giderdim .

peki kapadokyada nerelere gitmeliyiz sizce. peri bacaları ve yeraltı şehirleri var benim bildiğim. Başka önerebileceğiniz yer var mı?

peki kapadokyada nerelere gitmeliyiz sizce. peri bacaları ve yeraltı şehirleri var. Başka önerebileceğiniz yer var mı?

Ürgüp'e gitmeni tavsiye ederim . Biliyormusun ama zamanında Asmalı Konak diye bir dizi vardı orda çekilmişti . O ev bir müze olarak kullanılır .

Geri
Üst Alt