Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ancak profil resminde Izmirli'nin hası var renktas?
Geyik yahu Izmir tayfasini kizdirma amacli yazilmis bir mesaj... Ben de izmirliyim.Ancak profil resminde Izmirli'nin hası var renktas������
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
serdalm - 12 saat önce - 00:31 (bugün)![]()
Açıkçası Olgun başkana en azından böyle bir emek için teşekkürler.
Modernlik konusunda bende arkadaşlara katılıyorum. En azından kapasite ufakta olsa daha modern olabilirdi.
![]()
Resimdeki stadyum da 11.000 kişilik bir stadyum.
Bu tarz daha modern görünümde olabilirdi.
Neyse Toki stadları bittiğinde modern görünümlü (İnşallah stadyumlarımız olacak) Burası da gerçek amacı olan Amatör kulüplere hizmet edecek.
valla ne diyeyim. Hem hükümete hem yerel yönetime şu stadyum konusunda çok kızgınım.
Hele Tire'ye bundan daha modern bir stad yapıldığı için (Tireli arkadaşlar kızmazın, izmir'e çok daha acil lazımdı) dahada kızıyorum. Bu kadar halka uzak bir belediyecilik malesefki yıllardır İzmir'de var.
O kadar yapmisken acikta kalan kale arkasını ufak bir tribun ile neden kapatmazlar cok ilginc.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vip tribununde musabakalari takip edecegim icin ilgimi cekmeyen bi husus.Serkan Şafak Tribünler pek sağlama benzemiyor.Kendine mukayyet ol üstad.Sahaya yuvarlanmanı istemeyiz.
![]()
![]()
![]()