Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
Ne oldu yav Yunan mı işgal etti İzmiri ne bu gerginlik
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hadi oradan bedavadan stad alacaksınız birde şikayet mi ediyorsunuz
Burada herkese böyleyse, yani herkese devlet yapıyorsa ki öyle, yeni stad alacaksınız bir de şikayet mi ediyorsunuz demen yersiz olmuş.
Ayrıca stadlar 1900 senedir proje aşamasında, yer seçimi aşamasında. Yapım aşamasına geçemediler bir türlü. Karşıyaka stadı için konuşayım kaç yıldır yok Yalı'ya mı yapsak, yok Örnekköy'e mi yapsak, kaç bin kişilik olsun muhabbeti olup duruyor. Şu anki durumlarını bilmiyorum.
Zaten konu yeni stad da değil burada. Adamlar diyor ki: Buca stadını saymazsan 2 tane stad vardı bir tanesini yıktın, diğerini bakıma aldın sonra bize stadınız yok diye lisans vermiyorsun. İsyanları buna, haber yeni stadlarla alakalı değil.
Yoksa yeni stadlar üzerinden birilerini övdükleri veya yerdikleri, şikayet ettikleri falan yok.
Oturup kendileri yapsın o zaman. Hoş onada karşı çıktılar. Goztepe taraftarı altınbaş holding gibi bir keklik bulmuşlardı onuda küsturduler giyecek donları yok adam para döktü bir sürü sen gel maçlarda adama küfür et sonrada devlet bize bakmiyir diye ağla.Laf anlatamazsın bunlara, anlamazlar. Adamlar yıllardır mağdur ediliyor, hala gelmiş burada devlet stad yapıyor da beğenmiyorlar. Hani stad? Sezon başlayacak nerede o stad? Birde adamların stadını yıkıp üstüne ceza veriyorlar. İşte siyaset denilen zırvalık her şeye karışınca böyle oluyor. Ülke de doğru yapılan hiç bir şey yok.
Oturup kendileri yapsın o zaman. Hoş onada karşı çıktılar. Goztepe taraftarı altınbaş holding gibi bir keklik bulmuşlardı onuda küsturduler giyecek donları yok adam para döktü bir sürü sen gel maçlarda adama küfür et sonrada devlet bize bakmiyir diye ağla.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Niye kufur edince stad haklari olmuyormu ? O stadlari hukumet kendi cebinden mi yapiyor ?Oturup kendileri yapsın o zaman. Hoş onada karşı çıktılar. Goztepe taraftarı altınbaş holding gibi bir keklik bulmuşlardı onuda küsturduler giyecek donları yok adam para döktü bir sürü sen gel maçlarda adama küfür et sonrada devlet bize bakmiyir diye ağla.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeterki akp yi savunsunlar bunlar fenebahceyide savunur azizide.Adamların oynayacak stadı yok, nesini savunuyorsunuz bu durumun çözemedim.
Tapatalk
Koyun sensin Hanzo herif. Okuduğunu anlamaktan acizsin belli, diyorum ki hükümet değil kulübün sahibi yapmak istiyordu taraftar küsturdu adam takımla ilgilenmeyi bıraktı diyorum anlıyormusun kıt arkadaşım.Niye kufur edince stad haklari olmuyormu ? O stadlari hukumet kendi cebinden mi yapiyor ?
Klasik koyunlardan biri.
Yeterki akp yi savunsunlar bunlar fenebahceyide savunur azizide.

Izmir ilk önce ya allahu ekber diyecek sonra stad yapilacak![]()
Güzel kızları da kapansın