İzmir İlçe Seçimi Yardımı

Hepsini tek tek okuyorum çok yararlı oluyor tşk ler.. hepinize ellerinize sağlık

Hem ulaşımı kolay, hem uygun istiyorsan

Torbalı, belki Menderes

Daha huzurlu bir yer istiyorsan
Foca, belki Tire olabilir

Yazdigin ilceler ve Izmir'in geri kalan her yerini yeterince iyi bilirim. Yasam maliyetlerinden sosyal ortamlarina kadar. Yazdigin ilceler ise genellikle sehir disinda kalan,daha kucuk ilceler. Simdi soyle soyleyim, mesela Karaburun cok hos bir yer ama yasayan insan sayisi inanilmaz az,ortam hos belki ama kesinlikle bir zaman sonra sikilirsin. Tire-Menemen tarzi yerler sosyalligin neredeyse 0 oldugu yerler ayrica sehir merkezine de uzak,belki Menemen bir nebze avantajli,cunku tek tren ile sehir merkezine ulasabilirsin. Selcuk guzel bir yer,fena degil. Ama sehire cidden uzak. Ayni zamanda bazi yazlik bolgelere yakin olmasi disinda mukemmel avantajlari da yok.
Dikili cok hos bir yer ama orayi Izmir olarak gormemek lazim,cidden cok uzak, Izmir ile hic bir alakasi olmayan bir yer belki lokasyon olarak.
Iclerinde bir tanesi var ki,digerlerinin arasinda tercih siralamasi olarak cok onde benim icin. Orasi da Foca. Hem ortam olarak hos,hem insan olarak hos, hem fiyat olarak sehir merkezinden avantajli, sehir merkezine ulasmak sadece toplu tasima araclarini kullanaraktan mumkun. Yazlari bir baska guzel,kislari bir baska. Bu yazdiklarini ben Foca ve digerleri olarak kategoriler, Tire,Odemis,Menderes,Bayindir,Torbali tarzi bazi yerlere hic bulasmamani oneririm.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Son düzenleme:
Kesinlikle Tire-Foça-Selçuk üçlemesinden birini seçerdim.
Tire muazzam bir yer denize biraz uzak olsa da. Doğası, insanları, sakinliği muhteşem.
Foça da deniz kenarı, yazın biraz çekilmez olabilir kalabalıktan ötürü ama kışın süper oluyor.

Kesinlikle Tire-Foça-Selçuk üçlemesinden birini seçerdim.
Tire muazzam bir yer denize biraz uzak olsa da. Doğası, insanları, sakinliği muhteşem.
Foça da deniz kenarı, yazın biraz çekilmez olabilir kalabalıktan ötürü ama kışın süper oluyor.

Foçada dost meclislerinde bulundun mu hiç renkdash?

Geri
Üst Alt