izmir tatil yeri tavsiyesi

Ahmet Künkçü

Hamzaoğlu Hamza
Parçalı Üye
Evet beyler bu hafta sonu nasipse hayırlı bir iş için İzmir'e gideceğiz. Pazar günü işimizi hallettikten sonra pazartesi ve salı günü kısa bir deniz tatili yapmak istiyoruz.

- maksat kızım ayaklarını denize soksun bu sene de tatil yapmadık demeyelim. Fakat sıkıntı şu ki İzmir'e daha önce hiç gitmedim ne nerededir bilmiyorum.

* 7 yasinda dalgadan korkan bir kızım var. Bu nedenleİ zmir ve yöresinde

- sığ kum plajı olan bir yer. En yüzme bilmeyen dostu plaj neresidir?
- konaklama için denize yakin bir otel. ( Günlük fiyatı düşük olsun sadece gece kalmak için kullanacağız)
- tavsiye ettiğiniz yerde gezilecek bir şey varsa...

Bu konularda tavsiyelerinizi bekliyorum.

Cesme ılıca plajı bu tanıma en uygun ,yakında konaklama için otellerde var fiyatları biraz yüksektir ama denizi çocuklara uygun
Onun dışında ozdere Çukuralti plajı olabilir
Suyu sicak buraların
Seferihisarda güzel.yerler var ama su soğuk
Onun dışında izmirin kuzeyinde su soğuk ve daha çabuk derinlesir

Evet beyler bu hafta sonu nasipse hayırlı bir iş için İzmir'e gideceğiz. Pazar günü işimizi hallettikten sonra pazartesi ve salı günü kısa bir deniz tatili yapmak istiyoruz.

- maksat kızım ayaklarını denize soksun bu sene de tatil yapmadık demeyelim. Fakat sıkıntı şu ki İzmir'e daha önce hiç gitmedim ne nerededir bilmiyorum.

* 7 yasinda dalgadan korkan bir kızım var. Bu nedenleİ zmir ve yöresinde

- sığ kum plajı olan bir yer. En yüzme bilmeyen dostu plaj neresidir?
- konaklama için denize yakin bir otel. ( Günlük fiyatı düşük olsun sadece gece kalmak için kullanacağız)
- tavsiye ettiğiniz yerde gezilecek bir şey varsa...

Bu konularda tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ustad Urla plajlarina bak orada deniz sicak
dalga cok yoktur ve sig genelde cocuklu aileler tercih ediyor izmirede yakin sayilir

Ozellikle ozbek plajina bakmani oneririm senin isini cok fazlasiyla gorur

Urla fiyatlari ilicaya gore makuldur basini solacak bir yer ille bulursun ilicada guzeldir ama baya kol cesme

Geri
Üst Alt