Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rölyefin yeri ile ilgili bazı eleştiriler olmuş ama o mevki izmirde trafik yoğunluğunun max olduğu yer yeşildere caddesi
ve yine gün içinde yüz binlerce vatandaşın kullandığı izban hemen bu rölyefin altından geçiyor.
yani rölyef için burası seçilerek bence daha fazla vatandaşa ulaşma, hatırlatma yada unutturmama hedeflenmiş olabilir.
bu açıdan bakmak lazım.
Makul bir sebep olabilir. Fakat çok acil bir çevre düzenlemesine ve o bölge ile ilgili bir şehircilik projesine ihtiyaç var. Bu durumda çok daha güzel bir hale bürünebilir kanımca.
çevre düzenlemesi derken açarmısın hocam ışıklandırma tarzı birşeymi kastettin, ölü bölge çünkü orası pek bir çalışma yapılamaz,yer olarak uygundur bana göre izmir trafiğinin en yoğun bölgesidir
O bölgenin yeniden ıslah edilmesi gerektiği manasında söyledim. Orada yeniden bir şehircilik hamlesine ihtiyaç var. Gecekondular ve benzeri tarz yanlışlıkların düzeltilmesi gerekiyor. Biraz daha genel mana kast ettim. Mustafa Kemal'in suretinin işlendiği bir bölge daha medeni bir görünüme kavuşmalı diye düşünürüm Serkan kardeşim.