İzmir'in Birinci Ligde Takımı Yokken, Kayseri'nin 2 Takımı Olması..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serdar Demir

Tecrübeli Üye
- Elbette Kayseri'li cumhurbaşkanı ile açıklanamaz..

- Rizespor ve Kasımpaşa da tamamen tesadüfen aynı anda birinci ligde.. Başbakan'ın memleketleri olmalarıyla alakası tabi ki yok..

- Konyaspor da bu ligden hiç eksik olmaz ama bunun da Konya'nın en muhafazakar şehir olmasıyla alakası yok..

- Gavur izmir'in ikinci lige mahkum edilmesi kesinlikle Akape dönemine denk gelmedi.. Bunlar hep tesadüf..

- istanbul Büyükşehir Belediyespor ve imelih'in Ankaraspor'u falan da hep hakkıyla lige çıkan takımlar..

- ve yine tesadüf tabi ki, hükümet bu aralar meşgul olduğu için Kayseri takımları ligin dibinde, kardeş takımları Rize ile birlikte..

Bunlar tabi hep tesadüf..

Sonradan ilave: ptt 1.ligde ilk iki sirada ibb ve imelih'in angaraspor var.. tesadüf canım.. İzmir takımları hep beceriksiz, hükümet takımları hep becerikli..

Not: izmir'li değilim.. hiç gitmedim..

Başbakan'ın şike yapan takımının hala düşürülmemesi de tamamen tesadüf Serdar'cığım ;)

o zaman neden kayseri takımları ligin dibinde veya aynı şekilde rize.zaten bu sene boylarlar alt ligi.

Gavur ironi olduğunu anlasam bile bir izmirli olarak sevmedim başlığı. Güzel izmirim niye gavurmuş bazıları için?

İzmirliyim akp yide sevdigim söylenemez ama İzmir takımlarını 2. lige mahkum edenler takımların kendileridir

Beceriksiz izmir takımlarını kollamak için antuvari bir başlık olmuş 2 sene önce bucaspor çıktıda ne yaptı şikecilere maç sattı ligdede sonuncu oldu.Herşeye komplo gözüyle bakılmaz ki.Tam antu kafası

Hükümet bu aralar bilal'i kurtarma derdinde..

Ha bir de PTT birinci ligde ilk 2 sırada kim var kendin bak Allah aşkına.. :) ibb ve angaraspor.. bu da tesadüf..

bilal i yanında gezdiriyor kaybolmasın diye zaten.ama bunların hepsi nasıl ayarlanır gerçekten kolay iş değil.ben pek ihtimal veremiyorum.

Izmirin ekmeginde niye daha fazla tuz var .. Kayserinin ekmeginde daha az tuz ? Yoksa hukumet Izmirlileri gizli gizli oldurmeye mi calisiyor .. kalk ey halkk

Konu siyasete bulaşacağı ve üyelerimizin bir birini kıracağı için izninizle konuyu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt