Jackson Muleka alınmalı mı?

• Evet, almalıyız.

• Hayır, almamalıyız.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Değişik bi arkadaşmış acaba topsuz oyunda, karakteri, sakatlık durumu nasıl

Vay be ünüverste sorularının çalındığı sene doğmuş.
Yaşlanıyorum :red:

En kotu kiraya verilir. Yurdisi olmasa da Kasimpasa Ankaragucu filan olabilir.

Değişik bi arkadaşmış acaba topsuz oyunda, karakteri, sakatlık durumu nasıl
Sakatlanmamış.Ben oynadığı maçın tamamını izlemedim.Oyun olarak da o ligdeki forvetler top rakipteyken pres halinde oluyolar.Aboubakar'ın ilk yılları gibi kendini ön planda tutup bencilce davrandığı pozisyonlar var.Aboubakar gibi bize transfer olunca o bencilliği de bırakır..

Galatasaray taraftarı hoca kovdurur hoca getirir başkan kovdurur scoutlık yapar beğenmediği topçuyu gönderir.. Biz de hak ediyoruz kardeşim bazı şeyleri...
Kötü gidişatta hem hoca hem de başkanı değiştirdik.Teknik ve yönetim olarak da iyi yönetiliyoruz.Oyuncuları aldıran biz değiliz.Her dediğimizi almazlar.Listelerinde olmayan bi oyuncuysa izlemelerini istiyoruz..

Kötü gidişatta hem hoca hem de başkanı değiştirdik.Teknik ve yönetim olarak da iyi yönetiliyoruz.Oyuncuları aldıran biz değiliz.Her dediğimizi almazlar.Listelerinde olmayan bi oyuncuysa izlemelerini istiyoruz..

Hak ediyoruz derken olumlu anlamda demiştim :) taraftarlığı hakkını veriyoruz babında

Al yap 5 senelik sözleşme sonrada kirala gelişimi takip et bunu yaptığın zaman büyük takım olursun şu adam keşfedilip 8-10 verip almak çok da başarılı bir politika değil ...

resmi sitede eskiden oyuncu öner gibi şeyler vardı.

yollayın gitsin bu çocuğu

Geri
Üst Alt