Jaima Mata, Galatasaray Yolunda

Ercan Kinay

Cezalı
Galatasaray, Valladolid ile sözleşmesi sona erecek La Liga2'de 26 gol & 5 asisti bulunan Jaime Mata ile anlaşmaya yakın. Getafe ve Eibar da oyuncuyu isteyen diğer iki kulüp. [ElGol Digital] Jaime Mata reduce a dos el casting para continuar en España tras dejar el Valladolid ⋆ Seçkin on Twitter
bf5dd3415fb6d3cc104162a96e83d734.jpg

Alemin Tek Kralı

öbür Mata'yı isterük.....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Bu ne arkadaş tam atanamamış Juan Mata. İspanyol istemeyiz, bu ülkeye gelip başarılı olan İspanyol yok. Fransız lütfen.

Temiz ayagi vardi.
Top ayagina gelince rahatlardim.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Orası öyle tabii de dediğim gibi gelirken beklenti; adam geçsin, asist yapsın, skor üretsin, Kewell gibi kapatsın vs derken birden sol bekten oyun kurmasını bekleyip, defansif olarak da şaapmasa bari seviyesine çekince benim adıma hüzündür, tabii yine kötü bir performans sergilemedi.

Temiz ayagi vardi.
Top ayagina gelince rahatlardim.

Orası öyle tabii de dediğim gibi gelirken beklenti; adam geçsin, asist yapsın, skor üretsin, Kewell gibi kapatsın vs derken birden sol bekten oyun kurmasını bekleyip, defansif olarak da şaapmasa bari seviyesine çekince benim adıma hüzündür, tabii yine kötü bir performans sergilemedi.
Rezalet bir transferdi.
Olympia ile hazirlik maci yaptiktan sonra "kesfedilmisti" :D

4m bonservis 2.9 maaş

Gomis satılmayacaksa ne gerek var. Yaşı da zaten 29'muş. İlla forvet alınacaksa genç ve pırpır bir forvet lazım.

Ligin bitmesine son 9 hafta kala 26 golü var. Takımının attığı 34 golün nerdeyse hepsine bir şekilde payı olmuş.
Daha önce bu ligde oynayan Jonathan Soriano, Ulloa, Joselu gibi golcüleri şimdiden geçmiş.

Burda 1 gol atıyor 1 gol kendi kalesine attırıyor 1 golün de asisti ondan. 1.90 uzunluğunda olup da patlayıcılık özelliğinin olması ekstra kılmış onu ligde, belli.

2 gol 1 asistlik maçı

2 gollük deplasman maçı

Önceki yıllarda performansı da benzer şekilde. Skora gerek gol gerek asist katkıda bulunan biri. Eren muhtemelen sezon sonu yolcu. 2.forvet olup da (yedek bekleyecek) skora katkıda bulunacak forvet bulmak kolay değil. 1.5 m euroya bayıla bayıla imza atar. Özet maçlarındaki oyun stilinde kesin katkıda bulunur havası var.

İspanya'dan forvet almamalıyız.

Manudan bunu alacağımıza matici alalım. Tam aradigimiz topçu.

Saha dışı yaşantısını incelemek lazım . Eğer disiplinli bi özel hayatı varsa, 3-4 sene daha filim çevirir.
Son vuruş/dokunuşları teknik, özgüvenli, alışkın olduğu basit ve 100 kere yapsam 90+ sını beceririm mesajı veren hamleler gibi görüntü veriyor.

Ama attığı her golden sonra nasıl sevineceğini bilemeyen bayram çocuğu kimliğine girmesi bi garip geldi bana. Tamam gomis de seviniyor ama; gomisinki artık imza atma sevinci gibi kopya ve karakterli bişey. Ama bununki her gole farklı bir sevindirik olma hali..
Gerçekten 15+ senedir sahalarda olan birisi için ilginç bir ruh haline giriyor..

Saha dışı yaşantısını incelemek lazım . Eğer disiplinli bi özel hayatı varsa, 3-4 sene daha filim çevirir.
Son vuruş/dokunuşları teknik, özgüvenli, alışkın olduğu basit ve 100 kere yapsam 90+ sını beceririm mesajı veren hamleler gibi görüntü veriyor.

Ama attığı her golden sonra nasıl sevineceğini bilemeyen bayram çocuğu kimliğine girmesi bi garip geldi bana. Tamam gomis de seviniyor ama; gomisinki artık imza atma sevinci gibi kopya ve karakterli bişey. Ama bununki her gole farklı bir sevindirik olma hali..
Gerçekten 15+ senedir sahalarda olan birisi için ilginç bir ruh haline giriyor..

hoşgeldin reiz

Geri
Üst Alt