GSC Scout #Jairo Riedewald

Onur Yücel

10 Numara!
Donk sonrası yeni jokerimiz olur. Surinam asıllı Hollandalı. Crystal Palace'ta düzenli oynayamıyor. Büyük beklentiyle geldi ama tam olmadı. Stoper,sol bek ve ön libero oynuyor.

Hem stoperdeki eksiğimizi kapatır, hem orta sahadaki eksiğimizi kapatır, çok sıkışırsan sol ayaklı sol bek olarak katkı verir.

Seneye yabancı sınırı geliyo Donk giderse kiralıktan gelen Abdussamed Karnuçu'nun kampta denenmesini isterim.İzlemedim ama izleyenler övüyor.Buna bonservis vereceğimize Fatih Aksoy'u alalım..

Seneye yabancı sınırı geliyo Donk giderse kiralıktan gelen Abdussamed Karnuçu'yu kampta denenmesini isterim.İzlemedim ama izleyenler övüyor.Buna bonservis vereceğimize Fatih Aksoy'u alalım..

2000 jenerasyonundan o kadar kişi övüldü ama ozan dışında hiç biri çıkış yapamadı, ya da yaptırılmadı da diyebiliriz. Ben hala yabancı sınırı gelmez diyorum. Çoğu kulüp yine 14 tane yabancıyı doldurdu, hatta 2-3 tane kiralık veya dondurduğu isim var.

2000 jenerasyonundan o kadar kişi övüldü ama ozan dışında hiç biri çıkış yapamadı, ya da yaptırılmadı da diyebiliriz. Ben hala yabancı sınırı gelmez diyorum. Çoğu kulüp yine 14 tane yabancıyı doldurdu, hatta 2-3 tane kiralık veya dondurduğu isim var.
Bu yıl gelişmeleri için kiralandı.Ergün hocanın olması avantaj.Bu Tff varken eğer şampiyon olursak yabancı sınırı gelir olamazsak böyle devam eder..

Bu yıl gelişmeleri için kiralandı.Ergün hocanın olması avantaj.Bu Tff varken eğer şampiyon olursak yabancı sınırı gelir olamazsak böyle devam eder..

ali yavuz gitti ne oldu? 1 dakika süre almadı ve kupa maçları hariç alamayacak gibi. Yani gitmesi önemli değil benim için.

jairoyu vermezler fakat max meyer alınabilir

Geri
Üst Alt