# Jaja Coelho

Cevap: # Jaja

barosun iyi bir alternatifi olur, kanatta oynadığı zman pres, geriye yardım gibi özellikleri nasıl olur acaba tartışılır..

jaja gelirse melo'yu de kendine benzetir, Keita'yi alalim ayni fiyata

Jaja sağlam karakterli olsa şuan çok iyi bir takımda oynuyor olurdu. Büyük bir problemi varki arap liglerinde sürünüyor.

gecen sene trabzonda 14 gol 3 asist. muthis bi katki. cok iyi topcu. bilemiyorum. cok buyuk kumar. acaip hemde. malum herkes biliyor. ama yarari olacagi kesin.

Taffarel, Melo gibi milli takim kariyeri yoksa ben artik Brezilyali oyuncu istemiyorum.

Taffarel, Melo gibi milli takim kariyeri yoksa ben artik Brezilyali oyuncu istemiyorum.

Elano'nun da vardı, Jo'nun da. Önemli olan o değil tutup tutmayacağı. Jaja tutar mı bilemem ama geçen sene Trabzon'da iyi işler yaptı. Jaja'yı almak tam anlamıyla kumar. Engin de öyleydi ama o tam anlamıyla olmasa da ıslah oldu. İyi bir sözleşme ile alınması Jaja için de uygulanırsa ben gelsin derim

kazım getiriyor mu bu istekleri? hayır. ama her maç banko oynuyor. jaja gelirse sorun olmaz .elmanderin yanında barostan daha çok katkı verir

Kazım nasıl getirmiyor bırakın bu işler Kazım çok iyi adam kovalar.Jaja topu kaybettikten sonra mal gibi bakınır etrafa.

Jajada koşar.O kadarda değil.Fatih Terim gibi hoca varken kenarda top toplayıcılar bile koşuyor.

Elano'nun da vardı, Jo'nun da. Önemli olan o değil tutup tutmayacağı. Jaja tutar mı bilemem ama geçen sene Trabzon'da iyi işler yaptı. Jaja'yı almak tam anlamıyla kumar. Engin de öyleydi ama o tam anlamıyla olmasa da ıslah oldu. İyi bir sözleşme ile alınması Jaja için de uygulanırsa ben gelsin derim

Jo uc kez milli maca cikmis. Elano'nun da zaten disiplin problemi olmadi. Bek olarak Eboue olsaydi performansi da cok farkli olurdu.

jaja hakkında söylenemeyecek kadar ahlaksızlar mevcutmuş.

erman dedi ki anlatılamaz abi televizyonda. ben konuşmuştum sadri başkanla. yapacakları birşey kalmamış.

yarım yamalak hatırladığım bir kaç hafta önceki programdan sözler.

Jajada koşar.O kadarda değil.Fatih Terim gibi hoca varken kenarda top toplayıcılar bile koşuyor.

hocaya bu kadar mission yuklememek lazim. "fatih hoca kazanir" yanlis bi tespit olabilir. her futbolcu kazanilanamayabilir. fatih hoca kazanmak icin her seyi yapar ama futbolcu yanit vermeyebilir. ama sonra onun transferini isteyen terim suclanir. jaja degil. takimin havasini bozabilir. uyum saglamaz. kendini dislar. takim ait hissetmez. jaja da boyle tripler var biliyoruz. bir cok risk var. ama adam iyi topcu lanet olasica.

Elmander'in yerine çok iyi olur.Baros'la çok iyi ikili olurlar.

Geri
Üst Alt