# Jaja Coelho

Cevap: # Jaja

Erman bunun hakkinda "öyle bir sey yaptiki programda aciklarsam yayini kapatirlar" diye bir laf etmisti,bilmiyorum ne halt etmis ama bizim takimda sadece oyununu oynamak icin gelirse cok büyük bir transfer olur,dünyada bu adam gibi topu nereye nasil,hangi hizla vuracagini bilen adam sayisi parmakla sayilacak kadar azdir.Topu saklamayi bilen,rakip eksilten ve yukaridada dedigim gibi kaleyi gördügü anda öldürücü sutlar atabilecek kabiliyette bir futbolcudur.Nerdeyse orta sahadan,öyle bir hizda bjk ye attigi golün yüzyilin golü olmaya aday oldugunuda yazayim ;)

Sporx TV - Hakan Arıkan aynı golün benzerini Jaja'dan yemişti! video - Transfer, Gol, Jaja

Jaja Metalis de oynarken Milan istemişti oldukça uçuk bir rakam yüzünden yatmıştı transferi.Türkiye de geçen yıl iyi performans gösterdi zaten Türkiye ye transferi bu oyuncuyu yakından takip eden herkesi şok etmişti ama gece hayatı ve bazı disiplinsiz hareketleri insanları çokda şaşırtmıştı.TS den ayrılma sebebi tapelerde de geçtiği gibi Sadri Şener dövdürmüş sanırım o yüzden olmalı.

Ama ne olursa olsun haberin yalan olduğuna inanıyorum ben.

Cevap: Sürpriz Bir Transfer Hamlesi

Fatih hoca gönyeye getirir onu müthiş olur çok yetenekli adam..

Ayrıca bu adamı bitiren Trabzon şehri oldu adam alışamadı oralara İstanbul daha uygun onun için..

Psikopat diye bildiğimiz Engin bile son maçta ne kadar sakindi Fatih hocanın adam edemeyeceği topçu yok arkadaş..

Karizması yetiyor İmparatorun..

Fatih Terim adam edemezse Meloyla Kazım'ı da bozar bu adam..Ama çok iyi futbolcu..Hayırlısı olsun.

kazım adam olduysa bu da olur

sıkıntı olmaz

görüyomusunuz kazımın disiplinsiz hareketini,hayır

benzer kişilikler hemen hemen

Fatih Terim adam edemezse Meloyla Kazım'ı da bozar bu adam..Ama çok iyi futbolcu..Hayırlısı olsun.

Bence en büyük tehlike bu. Bu adam gelirse Jaja-Bilica ikilisini düşünerekten Melo'nun performansta başka yerlere kayabilir.

ZAten bu takımda Engin, (son maçlarda yaptıkları hareketler hoş değildi.) e Kazımda var? Bu risk alınırmı şampiyonluğa giderken?

Ruh ruh diye inleyen Galatasaray taraftarı, son 2 sezondur takımdan kovulan çekip giden adama nasıl destek olur? falan.

Bence yönetim böyle bi hata yapmaz.

Jaja' ya nedense sıcak bakamıyorum.İyi futbolcu olabilir ama izin gününde kalkıp Trabzon'dan gelip İstanbul'da Bilica ile alem yapıp şampanyalar içip elinde purolarla görüntüleniyorsa durup düşünmek lazım.Şimdi bazı arkadaşlar Fatih Terim onu adam eder diyecekler.Ne zaman sorunlu bir futbolcunun adı geçse hep aynı şey söyleniyor Terim adam eder.

Bari bünyemizde yeni bir birim kuralım o zaman Sorunlu Futbolcuları Adam Etme Merkezi.Birde ilan veririz kulüpten elinizdeki sorunlu futbolcuları gönderin itinayla adam edilip hizaya sokulurlar.

Bu adamın gelmesi bir dert Brezilya'ya gidip dönmesi ayrı dert.Bu bize gelen Güney Amerikalı futbolcuların bir kısmı sürekli tatil dönüşlerini uzatmış ve sürekli sorunlar çıkartmışlardır.

arkadaslar geçen sene TS 82 puan topladi sikecilere ragmen o takimin 2 numarali adamiydi jaja , demek istedigim hiç de bos oyuncu degil takimi uçurur bence

Jaja' ya nedense sıcak bakamıyorum.İyi futbolcu olabilir ama izin gününde kalkıp Trabzon'dan gelip İstanbul'da Bilica ile alem yapıp şampanyalar içip elinde purolarla görüntüleniyorsa durup düşünmek lazım.Şimdi bazı arkadaşlar Fatih Terim onu adam eder diyecekler.Ne zaman sorunlu bir futbolcunun adı geçse hep aynı şey söyleniyor Terim adam eder.

Bari bünyemizde yeni bir birim kuralım o zaman Sorunlu Futbolcuları Adam Etme Merkezi.Birde ilan veririz kulüpten elinizdeki sorunlu futbolcuları gönderin itinayla adam edilip hizaya sokulurlar.

Bu adamın gelmesi bir dert Brezilya'ya gidip dönmesi ayrı dert.Bu bize gelen Güney Amerikalı futbolcuların bir kısmı sürekli tatil dönüşlerini uzatmış ve sürekli sorunlar çıkartmışlardır.

bence sorun iste bu disiplin sorunu onemli ..

Bazı arkadaşlar sürekli olarak Fatih Terim adam eder diyorlar ama unutmayalım ki bir insanın içinde adamlık yoksa adam olmaya niyeti yoksa kimi getirirsen getir o kişiyi adam edemez.Sözüm yanluş anlaşılmasın Jaja için değil genel olarak söyledim.Atalarımızında dediği gibi huylu huyundan vazgeçmez.

Şenol Güneş'in takımındayken yaptıklarını Fatih Terim'in takımında yapamaz. Rahat olun.

Takımda işler yolunda gittiği sürece evet yapamaz ama gemi hafif sallansın bakın bakalım o zaman hekes gerçk kişiliğini oratya koyar.Dediğim gibi bir insan adam gibi adamsa her yerde her şartta bu böyledir.Yok eğer öyle değilse ilk fırsatta gerçek yüzünü gösterir.Bu tarz sorunlu futbolcular kulüplerinden hiç bir zaman ayrılmazlar, ya kaçarlar ya da kovulurlar.

Şenol Güneş'in takımındayken yaptıklarını Fatih Terim'in takımında yapamaz. Rahat olun.

Şenol Güneş'e öyle Fatih Terim'e böyle davranacak işte olay burda.Bu gibi adam seçene adamına göre hareket eden futbolcuyu ben şahsen istemem çünkü ilk fırsatta gerçek yüzünü gösterir.

Geri
Üst Alt