# Jaja Coelho

Cevap: Sürpriz Bir Transfer Hamlesi

Bazı arkadaşlar sürekli olarak Fatih Terim adam eder diyorlar ama unutmayalım ki bir insanın içinde adamlık yoksa adam olmaya niyeti yoksa kimi getirirsen getir o kişiyi adam edemez.Sözüm yanluş anlaşılmasın Jaja için değil genel olarak söyledim.Atalarımızında dediği gibi huylu huyundan vazgeçmez.

vazgecenler oldu amaa hacuuu

Cevap: #Jaja

Mukemmel olur la gelirse.

Cevap: #Jaja Coelho

Futbol'unu konusacak olursak Rivaldo'nun yandan yemisi... stil olarak çok benziyor Rivaldo'ya.. Onun kadar iyi olamaz hiç bir zaman tabi ki ama bu ligde zaten geçmiste Rivaldo etkisi yapmisti... Elmander da çakma 9 gibi oynuyor, Jaja da.. Aslinda 442 de iki çakma 9 oynatilmaz ama Fatih Terim'in 442'sinde forvetleri sürekli sag da, sol da vs görüyoruz. O açidan Baros'tan iyi yapar bunu, orasi kesin.

Karakterine gelirsek, Melo ve Kazim gibi adamlar var, Jaja'nin iyi anlasabilecege kafa'dan futbolcular bunlar. Sözlemesinde Engin'de de oldugu gibi, disiplinsiz harakterleri oldugunda para ödemeden gönderilibilir gelirse, sözlemesiyi öyle yaparlar. Ayrica bu kadar iyi kaynasmis bir takim'da, Jaja'nin gelip de bozabilecegeni sanmiyorum.. ilk hareketinde zaten fesh ederler.

Sözün özüne dönersek bence Jaja çok kaliteli adam, onun için bu risk alinir derim.

Cevap: Sürpriz Bir Transfer Hamlesi

Kimmiş vazgeçen?Ayrıca şunu belirteyim işler yolundayken herkes her kurala uyar.

Peki Jaja'yı isteyen arkadaşlara bir sorum olacak.Sizce Jaja CL de bizim takımda iş yapar mı?

Jaja kesinlike sampiyonlar liginde de parlayabilecek bir oyuncu.. dedigim gibi Rivaldo'nun yandan yemisi ve bizde Rivaldo etkisi yapar.

Klas topçu, olay Fatih hoca ve ekibinde biter gelirse..

Ayrica Sadri Sener delirir gelirse herhalde..

Ceyhun yedek'ti neyse de; Engin, Selçuk ve Jaja 11'in degisilmezleri idi Trabzon'un formda oldugu dönem.

Peki Jaja'yı isteyen arkadaşlara bir sorum olacak.Sizce Jaja CL de bizim takımda iş yapar mı?

Disiplinli şekilde topunu oynasın, CL'de ayağına bakacağımız adamlar arasında olur, potansiyel ve yetenek açısından üst düzey bir oyuncu, Kharkiv'de de böyleydi, Trabzon'da da böyleydi. Kharhkiv döneminde büyük takımlardan gelen tekliflere karşılık 20 milyon euro civarı para istedikleri için transfer olmamıştı, sonra sorunlar oldu ve cüzi bir miktara Trabzon'a geldi. Trabzon'da yaşayamaması normal, sene boyunca sürekli mutsuz olduğu haberleri vardı zaten.

Böyle bir arkadaşlık ortamı varken, herkes bu ortamda bulunmak ister ve takımın ,taraftarın onu sahiplendiğini görünce varını yoğunu ortaya koyar. Kharkiv'in taraftarı yoktu doğru düzgün, Trabzonspor taraftarı zaten hiç bir futbolcusunu sahiplenmemiştir, eğer üzerine gidilirse herkesin beklediğinin üstünde katkı sağlayacaktır gelirse.

Love'u istiyordum inatla ama Jaja da onun tarzında yani tam ihtiyaç duyduğumuz tarzda bir forvet.İnşallah aslı vardır haberlerin.

Bu herifi Metalist'te Bjk'ye karşı izlemiştim, o zamandan beri istiyorum. Psikopat bir oyuncu. COK IYI TRANSFER OLUR.

arkadalar jaja turkiyeye son yillarda gelmis en iyi yabanci oyuncuydu ama adamin TSden gonderilme nedeni +18

bize attiklari goldeki Jajanin pasina dikkat pas siddeti zamanlamasi muazzam

[video=youtube;h1Rfl0yPHFw]https://www.youtube.com/watch?v=h1Rfl0yPHFw[/video]

Ya diyorum bu adam bizim eksik olanlarimizi tamamlayacak..

Ünal Aysal baskan diyor ya.. bu takimda beni kimse heycanlandiramiyor.. Jaja gelsin bak nasil heycanlaniyoruz. :D

Ayrica Melo ve Kazim ile uyumu iyi olacaktir..

Cevap: # Jaja

Bizde yeri olmayacak bir oyuncu. Mücadeleci ortasahadan ne zaman vazgeçtik biz?

Geri
Üst Alt