# Jaja Coelho

Cevap: # Jaja Coelho

Ilk duyduğumda pek olumlu düşünmemiştim ama neden olmasın? Hayırlısı bakalım.

Daha once milli kariyeri olmayan Brezilyali oyunculara sicak bakmadigimi yazsam da, kesin alinmasin denecek de bir durum yok. 2 ust duzey forvetimiz varken 3'e cikacak bu sayi. Disiplinsiz davranirsa Terim zaten keser biletini. Terim disiplinsiz oyuncuyla cok ugrasmaz, direk postalar. Terim'in olayi agresif tipleri futbola yonlendirmesi.

Daha once milli kariyeri olmayan Brezilyali oyunculara sicak bakmadigimi yazsam da, kesin alinmasin denecek de bir durum yok. 2 ust duzey forvetimiz varken 3'e cikacak bu sayi. Disiplinsiz davranirsa Terim zaten keser biletini. Terim disiplinsiz oyuncuyla cok ugrasmaz, direk postalar. Terim'in olayi agresif tipleri futbola yonlendirmesi.

elanoya sicak baktim deme

Akar gider ortadan.Bu adamdaki sol ayak bir bende var bir de onda.

kolo kolo liglerinden acaip toçulara okey verirken jaja gibi topçuya sorunlu diyen pres yapmıyo diyen arkadaşlara hayretle bakıyorum...

Elano'ya laf mi atilmis? Oysa gelirken herkes bayram ediyordu..

Elano'nun kalitesine sorun yok, uyum saglayamadi o kadar.. ayrica Terim'in elinde olsa çok daha etkili olurdu diye düsünüyorum.

ts nin geçen sezon ilk 11 indeki savunma dörtlüsü hariç hiç bir oyuncuya hayır demem umut da dahil:)

Elano'ya laf mi atilmis? Oysa gelirken herkes bayram ediyordu..

Elano'nun kalitesine sorun yok, uyum saglayamadi o kadar.. ayrica Terim'in elinde olsa çok daha etkili olurdu diye düsünüyorum.

kalitesine tüküreyim...fatih terim değil kimin eline geçerse geçsin bir şey olmaz ondan

jaja nın fiziği iyi şutları falan güzel elano nun fiziği uygun değildi bizim lige eziliyodu jaja nın tek dezavantajı gece hayatı falan olur

Bu işte bonservis muhabbetleri varsa Trabzon'a geri dönme ihtimali daha yüksek. Ya da bizim ödemeyi Trabzon'a yapmamızı isteyebilirler. Ama herif hem güçlü, hem de çok düzgün vuruyor topa.

kardeşim biraz daha ayrıntılı yazar mısın yani kesin olarak anlaşmışmıyız?

Jaja, Ünal Aysal'ın sahibi olduğu Les Ottoman Hotel'de Ünal Aysal'la bir araya gelmiş. ama transfer kesin bitti diye bişey söylenmedi görücez artık.. alperi fenere kaptırdık bence bunuda ts ye kaptırırız.

Jaja kabiliyet olarak Elmander ve Barostan daha iyi bir futbolcu. Bence Al Ahly macerasından sonra kariyerini yetenekleri kadar ileri bir seviyeye taşımak isteyecektir.

Ayrıca forvet, forvet arkası ve kanat oynayabilmesi onu çok daha değerli bir oyuncu yapıyor. Eğer Galatasarayı kariyerini daha yükseklere taşımak için bir şans olarak görür ve gelirse birkaç sene sonra kendini premier ligde bile bulabilir! Aksi durumda hem kendine hemde bizim kulübün paracıklarına yazık etmiş olur.

Not: Maliyeti düşük, Yaşı genç sayılabilecek ve uluslarası maç tecrübesi olan bir futbolcu olduğu için kesinlikle şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum!

Jaja, Ünal Aysal'ın sahibi olduğu Les Ottoman Hotel'de Ünal Aysal'la bir araya gelmiş. ama transfer kesin bitti diye bişey söylenmedi görücez artık.. alperi fenere kaptırdık bence bunuda ts ye kaptırırız.

Senin hayallerin Alper POTUK veya herhangi bir 20 yaşındaki ergeni transfer edip feneri ezmekse.Bence yanlış takımın taraftarısın arkadaş.Emre de alperde onların olsun.Eğer sen bu seneki transferlere 2. sınıf diyorsan niang bienvenu lugano yobo 1. sınıfmıdır diye sorarlar adama.

Geri
Üst Alt