Jaka Lakovič Galatasaray’da

Cevap: Jaka Lakovič Galatasaray’da

Fabiano transferine salya sümük karşı çıkanlar T-Mac'i övüyor. Çocukmusunuz lan siz.

Millet ciddi ciddi Lakovic Tmac'den daha iyi diyo lankdsfqjlmjmjksdflqjmqsdfjklqsdfmsdfmlkacdqdfqs

Lakovic geldi diye sevindik tamam da ??

Sarunas'ta bu sene pek katkı vermedi herhalde :o

Ben öyle düşünmüyorum.. Tamam oyunda olduğu her dakika maximum performans veremio Ülkerde bunu düşünerek almadı adamı zaten ama gerek tecrüesiyle gerek genç oyunculara yol göstermesiyle gerekse kritik anlarda attığı şutlarla (özellikle serbest atışlar) bence sezon genelinde özellikle final serisinde de gayet iyi katkı verdi takıma..

Bu arada NBA izlememiş insanların "T-Mac bitti yhaaaa" demelerini de algılayamıyorum. Adam bu sene Detroit'in belki de en iyi oyuncusuydu. Ayrıca "Lakoviç yerine T-Mac alınmalıydı yhaaa" dediğimiz de yok (en azından benim yok), iki adam arasında alınabilite olarak büyük fark var ama en azından kovalanabilirdi. NBA free agencyde saydığım dolu adam vardı alabileceğimiz.

Lakoviç tecrübesi ve winnerlığıyla takıma Sarunas'ın Fener'e yaptığı pozitif etkiyi yapacaktır hele de Avrupa'da ama saha içinde ondan daha fazla yarar gösterebilecek adamları kolaylıkla bulabiliriz.

Fabiano transferine salya sümük karşı çıkanlar T-Mac'i övüyor. Çocukmusunuz lan siz.

Çok farklı şeyler. T-Mac maliyet olarak Fabiano'nun 10'da 1'i. Bedavaya gelecek ve makul bir yıllık ücret alacak olan Fabiano'yu ben de isterim. Tabi ayrıca sakatlık meselesi de var.

Bu arada NBA izlememiş insanların "T-Mac bitti yhaaaa" demelerini de algılayamıyorum. Adam bu sene Detroit'in belki de en iyi oyuncusuydu. Ayrıca "Lakoviç yerine T-Mac alınmalıydı yhaaa" dediğimiz de yok (en azından benim yok), iki adam arasında alınabilite olarak büyük fark var ama en azından kovalanabilirdi. NBA free agencyde saydığım dolu adam vardı alabileceğimiz.

Lakoviç tecrübesi ve winnerlığıyla takıma Sarunas'ın Fener'e yaptığı pozitif etkiyi yapacaktır hele de Avrupa'da ama saha içinde ondan daha fazla yarar gösterebilecek adamları kolaylıkla bulabiliriz.

Kamil. Sen kız peşinde koşarken biz kulüp idmanlarında NBA maçlarının kritiğini yapıyorduk.

:ask:

Bilen var mı arkadaşlar ? Kerem Gönlüm'ü almak için bir yıllık ücretini Efes'e mi vermek gerekiyor ?

Lakovic eurolig'de:

6.4 ppg 0.5 rpg 1.9 assist ve dandik yumsak savunma

Tmac Nba'de

8 ppg 4 assist 4 ribaunt ve vasatin ustunde savunma

:2aloh1::2aloh1:

Hayırlı olsun

Bu arada Eurolig işi ne oldu?

Ender Tutku Gordon Lakovic hepsi 1 numara Gordon 2 oynasa yine bile fazla gibi geldi sanki

Euroleague savunmasına dandik yumuşak dedi beyler bi saniye

Tmac-Lakovic karşılaştırması saçma oluyor bence. Çünkü her oyuncudan daha çok katkı verebilecek, daha iyi isimler bulunabilir. Ta ki en iyilerini alana kadar.

Lakovic eurolig'de:

6.4 ppg 0.5 rpg 1.9 assist ve dandik yumsak savunma

Tmac Nba'de

8 ppg 4 assist 4 ribaunt ve vasatin ustunde savunma

:2aloh1::2aloh1:

nba ile eurolig istatistiği kıyaslayan ilk basketseversin herhalde. atılan sayılar biçilen roller oynanan oyunların bu kadar farklı olduğu 2 kulvarı kıyaslıyorsun

Avrupa basketbolu savunma üzerine kurulmuş,neyden bahsediyosunuz.

Geri
Üst Alt