Jaka Lakovič Galatasaray’da

Cevap: Jaka Lakovič Galatasaray’da

Tutku, Ender ve Gordon'ın olduğu mevkiye Lakovic'i alacağımıza; Geçen sezon NBA'in en iyi 10 oyun kurucusundan birisi olan T-Mac'i alabilirdik her türlü. Vereceğimiz para da en fazla 500 bin € fazla olurdu.

lafı yanlış anlamışım beyler pardon ama euroleague>nba.Nba'in daha zevkli olduğunu da inkar edecek değilim tabiki.

Terbiyesizleşmeler var ben kaçıyorum hiç gerek yok...

nba ile eurolig istatistiği kıyaslayan ilk basketseversin herhalde. atılan sayılar biçilen roller oynanan oyunların bu kadar farklı olduğu 2 kulvarı kıyaslıyorsun

bla bla bla T-Mac >> Lakovic

Basketbol kalitesi olarak Avrupa Ligi NBA'in içinden girer dışından çıkar.

:2aloh1:

Euroleague savunmasına dandik yumuşak dedi beyler bi saniye

Lakovic'in savunmasi yumsak ve dandik. Eurolig demedik.

yıllardır euroligin tozunu almış lakoviç varken hayatında avrupaya hiç gelmemiş t-macı almak hiç mantıklı olmazdı ki oktay hoca da işini bilen bir coach. t-mac şov amaçlı bir transfer olurdu aklı hep nbade kalırdı ıverson gibi

Bu Eurolig Antony Parker'in ustuste 2 kez MVP olup sonra NBA'de kaybolan adam'in oynadigi ligmi? :2aloh1:

Ve bu Eurolig Pekovic'in top 5 center oldugu ligmi? :2aloh1: Ayni Pekovic NBA'in en kötu takiminda 10-15 süre aliyor hahaha :2aloh1:

T-Mac Türkiyeye kolay kolay gelmez. Gelse bile yıllık 5 milyon eurodan az paraya gelmez.

T-MAC tartışmaları biraz saçma geliyor.

NBA'deki basketbol avrupa liginden kaliteli diyorsanız kapatalım gidelim forumu.

ahahahaha hakkı çok komik lan ahkaguydajghadkyadgkljadhkljadad kanki chok iyisin yha

Lokavt durumu erken çözülürse T-mac belki de sezonun ortasında NBA'e geri dönecekti,guard rotasyonumuzda sıkıntı olacaktı.

NBA'den oyuncu getirmek için biraz beklemek gerek şu an için.

Serhat T-mac'in muhasebecisi beyler inanın ona.

Lokavt durumu erken çözülürse T-mac belki de sezonun ortasında NBA'e geri dönecekti,guard rotasyonumuzda sıkıntı olacaktı.

NBA'den oyuncu getirmek için biraz beklemek gerek şu an için.

Sözleşmesi yok adamın. Nereye dönecek? "Ben gidiyorum" deyip gidemezdi de, çünkü bizimle sözleşmesi olacaktı.

Euroleague nasıl oluyor da NBA'den iyi oluyor çözemedim? Kim uyduruyor bu lafları?

Geri
Üst Alt