- 20 Ağustos 2009
- 16.735
- 20.252
- 2.973
2 dakikalık 8 raund olacak ayrıca profesyonel kariyerlerine işlenecek maç resmi olarak sayılacak yani. Yıkıcı gücü her zaman var fakat kaçıncı saniyede nefesi kesilecek diye izleyeceğim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam aslinda sen yazinca süre kisaymis. Ben bile 4 raund rahat dayanirim.2 dakikalık 8 raund olacak ayrıca profesyonel kariyerlerine işlenecek maç resmi olarak sayılacak yani. Yıkıcı gücü her zaman var fakat kaçıncı saniyede nefesi kesilecek diye izleyeceğim.
agir siklet degil ki herif tamam hizli falan ama sadece boks ile deviremez tyson'i.kabib denen adam vardi onu neden dövüstürmüyorlar
Ben de 40-40 diye okumustum bi yerde.Paul 40m dolar alacak diyorlar
Tyson 20m dolar
![]()
Jake Paul vs Mike Tyson fight purse: How much money will both boxers earn?
JAKE PAUL and Mike Tyson will be earning some of the biggest paydays of their careers when they meet on Netflix TONIGHT. Paul, 27, last tasted defeat at the hands of bitter rival Tommy Fury during …www.thesun.ie
tysona hakaret olur farkli para teklif edilmesiBen de 40-40 diye okumustum bi yerde.
bu paralar şaka mıPaul 40m dolar alacak diyorlar
Tyson 20m dolar
![]()
Jake Paul vs Mike Tyson fight purse: How much money will both boxers earn?
JAKE PAUL and Mike Tyson will be earning some of the biggest paydays of their careers when they meet on Netflix TONIGHT. Paul, 27, last tasted defeat at the hands of bitter rival Tommy Fury during …www.thesun.ie
mike tyson kadayıf olmuş iyice
Bi karsisina gec de kadayifi gostersin sana, renktasmike tyson kadayıf olmuş iyice
feramuzum senden feci tırsıyor Bakanımbas git feramuz
biliyorum, ben gelince bira icmeye gidiyor.feramuzum senden feci tırsıyor Bakanım