Jake Paul vs. Mike Tyson | Netflix

Kadinlar maci gecenin maciymis gorulen o ki.

Tyson, eldiven isirmakla gecirdi 8 raundu. Gosteri maci yapmislar bildigin. Jake hic zorlamadi bile, ayip olmasin diye nakavt etmedi. Ha Tyson Jake'in yasinda olsaydi Jake'i yerden kaziyip cikarirlardi, o ayri.

Bu kadar çok promo edilen, pr dönen hiçbir işten gerçek bir şey beklenmez zaten. Diyorum ya boksta hangi adamın hangi round kaçıncı saniye düşeceğine kadar biliyorlar ki böyle sözde boks maçlarında neler neler oluyor.

Şu an yapımcı ve bu ikisi parayı kırdı gidiyor evine. Muhtemelen getirisine bakıldığında tarihin en kolay para kazanmalarından birisine şahit olduk. Sahanın ortasında dikilip milyonları götürdüler. :asd: Bundan fazlasını bekleyen yoktur herhalde, daha bunun 2. sezonunu da çekerler :puhaha:
Kadinlara helal olsun ama. Cok zevkli bir macti.

bu gidişle george foreman vs. jake paul maçı olur:ROFLMAO::ROFLMAO:

dallama paul birde prime mike tyson'u bile yenerim demiş:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Üfürükten maç olduğunun en büyük kanıtı da dün açıklanan bazı değişimlerdi. Darbeyi azaltmak için eldiven ve bandaj konusunda değişikliklere gidildiği vardı maç önü belgeselinde

Beklenen oldu

Nakavt yok. Puanla maçı kazandı Paul. Rocky Balboa (2006) filmine gönderme yaptılar bir nevi

Win-Win

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

paul aveli ortamlarda kızlara anlatır artık tyson'u bir dövdüm bir dövdüm diye:ROFLMAO:

Geri
Üst Alt