Video Haber Jakobs: "Okan Buruk günün birinde kulüpten ayrıldığında insanlar onun nasıl bir efsane olduğunu anlayacak"

fenerbahçe son 4 senede son haftalarda maçlarını kaybetti ve biz kazanabildik.

Tamam kardeşim top oynayın seri galibiyetler alın tatavayı bırak.

Kim ne derse desin, sınırsız para ve imkana, tff- hakem ittirmesine, hatta 99 puanlara rağmen fbnin önünde 4 yıldır şampiyon olan Okan hoca övgüyü hakediyor. Belki başkası olsaydı bu 4 yılın en az bir ikisinde fb şampiyon olurdu. Yalnız efsane demek Fatih hocayla bir tutmak olmaz bunun için avrupada başarı gerekir, orda başarılı diyemem.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son iki transfer sezonunda Hatipoglu ve Kavukcu yerine Erdem Timur olsaydi, Okan hoca daha da basarili olurdu.
Ali Koc ve Mourinho’yu gondermesi bence bir efsane.

Kim ne derse desin, sınırsız para ve imkana, tff- hakem ittirmesine, hatta 99 puanlara rağmen fbnin önünde 4 yıldır şampiyon olan Okan hoca övgüyü hakediyor. Belki başkası olsaydı bu 4 yılın en az bir ikisinde fb şampiyon olurdu. Yalnız efsane demek Fatih hocayla bir tutmak olmaz bunun için avrupada başarı gerekir, orda başarılı diyemem.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yener abi geçen yıl gayet iyiydik niye öyle dedin şimdi

Jakobsun espri yeteneği gelişmiş diyorlardı ben ikna oldum.

Saçma sapan şu kadar harcandıda başarılı oldu donesindende sıkıldım fener kaybetmeseydi şampiyon olamazdı donesindende ayrı nefret geldi fenerde beşiktaşra bizden daha fazla harcadı neden olamadı o zaman ? Son haftalarda yenilmişmişte şampiyon olmuşuz bana ne anasını satayım kendi sorunları yenileceklerki şampiyon olacak yenilmeseler puan farkı nasıl olacak mantığa ters işler adamı sevin sevmeyin ayrı konu ha bende çok über güzel oyun oynattığını düşünmüyorum ama herif bi şekilde 4 senedir şampiyon oluyor ve oyuncu gurubu adamı seviyor

Geri
Üst Alt