- 14 Haziran 2009
- 29.658
- 14.480
- 2.868
Canlı takip ettim. Müthiş bir şey.
Karina Nebulası ağlattı.
Karina Nebulası ağlattı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin timsahla @Can Erden in kurbağayı çiftleştirmek lazımCok cok guzel 1 yildir gonderilmesini bekliyordum
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Kurbağayı nasıl sahiplendiyse zoruna gittine pis adam oldun çıktın yav..
Senin timsahla @Can Erden in kurbağayı çiftleştirmek lazım
Google a sadece nasıl kaslarımı geliştiririm mi yazıyorsun emreciğimneden adı james webb aydınlatır mısınız
kaslarım eridi serhoGoogle a sadece nasıl kaslarımı geliştiririm mi yazıyorsun emreciğim
mumkun degilmerak ettigim bir husus
bir gun isik hizinda yolculuk etme teknolojisine erisirsek milyonlarca km uzaktan dunyaya baktigimizda binlerce sene oncesini gormek yani gecmiste olanlari kesfetmek mumkun olacak midir?
elbette bu teknolojik surecte cok daha ustun teleskoplar icat edilmis olacaktir su an sadece isik huzmesi seklinde gorulen gezegenler atmosferin otesinde goruntulenebilme sansina erisilecektir diye dusunuyorum
dusunsenize dinazorlar cagindaki dunyanin halini goruntuleme sansi bir nevi zamanda yolculuk.
ornek vermek gerekirse biz dunyadan neptunu goruntuledigimizde 4 saat oncesini gorebiliyoruz aradaki mesafe 4 milyar km idi sanirim
bilimsel bir aciklama yaparsan aydinlanmis oluruz.mumkun degil
Birazda diğer elini kullanmanı tavsiye edebilirim.kaslarım eridi serho
Şaşırmana şaşırdım açıkçası tam recepten beklenecek hareketbilimsel bir aciklama yaparsan aydinlanmis oluruz.
bilime mumkun degil seklinde yaklasmani garipsedim
mümkün ama parlak yıldız olarak görürüz bizde, detaya inecek kadar teleskopla yaklaşacağımızı sanmıyorum.merak ettigim bir husus
bir gun isik hizinda yolculuk etme teknolojisine erisirsek milyonlarca km uzaktan dunyaya baktigimizda binlerce sene oncesini gormek yani gecmiste olanlari kesfetmek mumkun olacak midir?
elbette bu teknolojik surecte cok daha ustun teleskoplar icat edilmis olacaktir su an sadece isik huzmesi seklinde gorulen gezegenler atmosferin otesinde goruntulenebilme sansina erisilecektir diye dusunuyorum
dusunsenize dinazorlar cagindaki dunyanin halini goruntuleme sansi bir nevi zamanda yolculuk.
ornek vermek gerekirse biz dunyadan neptunu goruntuledigimizde 4 saat oncesini gorebiliyoruz aradaki mesafe 4 milyar km idi sanirim
merak ettigim bir husus